| کد مطلب: ۱۱۷۱۴۷۲
لینک کوتاه کپی شد

پزشکیان: بنده اصلاح‌طلبی پایبند به اصول هستم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه بدون شک اصلاح‌طلب است و تردیدی در این مسئله نیست، گفت: البته نمی‌شود که بنده بدون پایبندی به اصول، اصلاح‌طلب باشم؛ باید برای اجرای حق و عدالت که اصول مسلم ماست، در خودمان و همه عرصه‌ها تغییر و اصلاح ایجاد کنیم.

پزشکیان: بنده اصلاح‌طلبی پایبند به اصول هستم

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در اولین برنامه سفر استانی دولت وفاق ملی به ایلام، در نشستی با فعالان سیاسی و اجتماعی استان، ضمن تبریک فرارسیدن عید غدیر، اظهار داشت: اگر راه امام علی (ع) را بپیماییم و دستورات وی را اجرا کنیم، هیچ کدام از مشکلاتی که در این جلسه هم بیان شد چه از جنس دغدغه دوستان اصلاح‌طلب و چه از جنس دغدغه‌های دوستان اصولگرا را نخواهیم داشت. 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما مشکلاتی داریم که نیاز به راه‌حل دارند، افزود: راه‌حل‌ها را باید کارشناسان و اصحاب علم و دانش ارائه کنند و با سخنرانی و شعار مشکلی حل نمی‌شود. قدم اول در این مسیر این است که ابتدا یکدیگر را تحمل کنیم؛ در همین جلسه گفته شد که با دنیا تعامل کنیم و به توافق برسیم، اما مردمی که نتوانند با یکدیگر به توافق برسند و تعامل کنند، چگونه می‌خواهد با جهان تعامل کند و به توافق برسد. 

مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در اولین برنامه سفر استانی دولت وفاق ملی به ایلام، در نشستی با فعالان سیاسی و اجتماعی استان، ضمن تبریک فرارسیدن عید غدیر، اظهار داشت: اگر راه امام علی (ع) را بپیماییم و دستورات وی را اجرا کنیم، هیچ کدام از مشکلاتی که در این جلسه هم بیان شد چه از جنس دغدغه دوستان اصلاح‌طلب و چه از جنس دغدغه‌های دوستان اصولگرا را نخواهیم داشت. 

به گزارش ایسنا،  رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما مشکلاتی داریم که نیاز به راه‌حل دارند، افزود: راه‌حل‌ها را باید کارشناسان و اصحاب علم و دانش ارائه کنند و با سخنرانی و شعار مشکلی حل نمی‌شود. قدم اول در این مسیر این است که ابتدا یکدیگر را تحمل کنیم؛ در همین جلسه گفته شد که با دنیا تعامل کنیم و به توافق برسیم، اما مردمی که نتوانند با یکدیگر به توافق برسند و تعامل کنند، چگونه می‌خواهد با جهان تعامل کند و به توافق برسد. 

 

منبع : ايسنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار