| کد مطلب: ۱۱۶۷۰۹۵
لینک کوتاه کپی شد

توضیحات عراقچی در مورد به تعویق افتادن مذاکرات

سید عباس عراقچی گفت: بیش از هر زمان دیگری مصمم به دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن هستیم.

توضیحات عراقچی در مورد به تعویق افتادن مذاکرات

به گزارش آرمان ملی آنلاین، وزیر امور خارجه با اشاره به تعویق افتادن برگزاری  دور چهارم گفت وگو های ایران و آمریکا در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما به همراه طرف‌های عمانی و آمریکایی، تصمیم گرفتیم دور چهارم مذاکرات را به دلایل تدارکاتی و فنی به تعویق بیندازیم.

 وی تصریح کرد: از طرف ایران، هیچ تغییری در عزم ما برای دستیابی به یک راه‌حل مذاکراتی ایجاد نشده است.

این دیپلمات عالی رتبه ایرانی افزود: در واقع، ما بیش از هر زمان دیگری مصمم به دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن هستیم؛ توافقی که پایان تحریم‌ها را تضمین و در خصوص اینکه برنامه هسته‌ای ایران برای همیشه صلح‌آمیز خواهد ماند اعتمادسازی کند؛ ضمن آنکه تضمین شود حقوق ایران به طور کامل رعایت خواهد شد.

به گزارش ایسنا، قرار بود دور چهارم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم در روز شنبه (۳ می) در رم برگزار شود که با توجه به اعلام وزیر خارجه عمان به عنوان میانجیگر این مذاکرات، برگزاری این دور از گفت‌وگوها به تعویق افتاده است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار