| کد مطلب: ۱۱۸۲۵۸۳
لینک کوتاه کپی شد
ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان وقعیت دارد؟

ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان وقعیت دارد؟

بعد از دو جلسه رسیدگی قضایی، پرونده جنجالی کلثوم اکبری وارد مرحله پایانی شد و بناست حکم نهایی آن تا پیش از پایان هفته صادر شود؛ حکمی که می‌تواند سرنوشت این پرونده پرحاشیه را روشن کند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛  جواد عزیزی مدیر گروه سرنخ همشهری گفت: پرونده کلثوم اکبری بعد از دو جلسه محاکمه به پایان رسید و قرار است حکم پرونده به زودی طی همین هفته صادر شود. پرونده همانطور که رئیس کل دادگستری استان مازندران اعلام کرده بود دیروز، ۷۳ شاکی دارد ولی این ۷۳ شاکی به این معنا نیست که ۷۳ نفر را به قتل رسانده، در واقع ایشان متهم است که ۱۱ نفر را به قتل رسانده ولی ۷۳ نفر، خانواده مقتولان هستند که هر کدام به هر حال ورثه مقتول محسوب می‌شوند و از طرف خانواده مقتول شکایت کردند. ۷۳ شاکی در این پرونده ثبت شده، ۱۱ تا قتل عمد هست و نکته‌ای که وجود دارد این است که این پرونده یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های قضایی از نظر روند محاکمه است، به دلیل اینکه کلثوم اکبری قتل‌هایی که انجام داده طی ۲۰ سال اخیر انجام داده یعنی از برخی قتل هایش دو دهه می‌گذرد. وجود شواهد خیلی مهم است در این پرونده.

وی ادامه داد: با توجه به این زمان زیاد، خیلی از پرونده‌هایش حتی گزارش پزشک قانونی هم ندارد. به خاطر اینکه کلثوم اکبری بعد از اینکه دو سال پیش، تقریبا شهریور ۱۴۰۲ بود که دستگیر شد و اعتراف کرد به قتل همسر صیغه ایش، بعد از آن یکسری افرادی که پدرشان عضو خانواده شان به این شکل فوت شده بود، شکایت کردند یعنی تا زمانی که کلثوم اکبری دستگیر نشده بود و اعتراف نکرده بود، خانواده سایر مقتولین هم متوجه نشده بودند که ممکن است مرگ عزیزشان قتل باشد و مرگ عادی نباشد.

 

 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار