| کد مطلب: ۱۱۷۳۳۱۵
لینک کوتاه کپی شد

هزینه بلیت مسافران پروازها مسترد شد

​رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت که تا امروز - هشتم تیر - بیش از ۸۰ درصد پول بلیت مسافران پروازها (ناشی از ابطال پروازها به دلیل جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان) مسترد شده است.

هزینه بلیت مسافران پروازها مسترد شد

مقصود اسعدی سامانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: از زمان آغاز جنگ تحمیلی رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه کشورمان و توقف و ابطال پروازها، موضوع استرداد بلیت مسافران در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تا امروز بیش از ۸۰ درصد پول بلیت مسافران پروازها مسترد شده است، گفت:‌ دلیل مسترد نشدن بقیه پول بلیت‌ها، مشکلات تراکنش‌های بانکی و اختلال در اینترنت و یا عدم دسترسی به تلفن درست مسافران بوده است.

اسعدی سامانی یادآور شد: تعداد پروازهای باطل شده از آغاز جنگ در ۲۳ خرداد تا روز دوم تیرماه، بیش از ۱۱ هزار و ۴۸۰ پرواز برآورد می‌شود.

وی همچنین با اشاره به باز شدن فضای پروازی شرق کشور طی روزهای گذشته، خاطرنشان کرد: بر همین اساس شرکتی نظیر ترکیش ایرلاین ترکیه نیز پروازهای خود را به ایران و به طور مشخص شهر مشهد، عملیاتی کرده و علاوه بر آن شرکت ماهان نیز پروازهای فوق‌العاده از مشهد به استانبول برقرار کرده است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار