بستن
کد خبر: ۴۱۶۵۰۴
وزیر صمت در جلسه شورای اداری شهرستان چوار:

مدیران با رفع موانع تولید زمینه اشتغال را فراهم کنند

مدیران با رفع موانع تولید زمینه اشتغال را فراهم کنند
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مسوولان و نمایندگان مردم با هم اندیشی و رفع موانع تولید و با استفاده از ظرفیت های موجود زمینه ایجاد فرصت های اشتغال جوانان را فراهم نمایند.

آرمان ملی آنلاین -سیدرضا فاطمی امین روز جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان چوار، افزود: افتتاح واحدهای در دست اقدام مجتمع پتروشیمی و ایجاد اشتغال از اولویت های وزارت صمت در چهارسال آینده است.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: راه اندازی واحدهای صنایع پایین دستی علاوه بر اشتغالزایی، توسعه اقتصادی مناطق مختلف کشور را نیز به دنبال خواهد داشت.

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از شاتا، شایان ذکر است «وزیر صمت» در ادامه سفر رییس جمهور و اعضای دولت به استان ایلام ظهر جمعه از قسمت‌های مختلف مجتمع پتروشیمی ایلام و شرکت پویا نخ واقع در شهرک صنعتی چوار بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات این واحدهای تولیدی قرار گرفت.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی