بستن
کد خبر: ۱۵۰۶۹۲۲

روز سی و دوم جنگ/ اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»/ حمله به سه واحد مسکونی در محلات ۱۱ شهید بر جای گذاشت

روز سی و دوم جنگ/ اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»/ حمله به سه واحد مسکونی در محلات ۱۱ شهید بر جای گذاشت
جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران که از روز شنبه ۹ اسفندماه آغاز شد، امروز سه‌شنبه، یازدهم فروردین 1405، وارد سی و دومین روز خود شده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در حمله شب گذشته دشمن به سه واحد مسکونی در شهرستان محلات، ۱۱ نفر شهید و ۱۵ نفر مجروح شده‌اند.در پی حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به شهرستان محلات، سه واحد مسکونی مورد اصابت مستقیم پرتابه قرار گرفته و خسارات قابل‌توجهی به این واحدها وارد شده است.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۸:۳۹

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که بامداد امروز در پی اصابت چند موشک به مجموعه صنعتی «توفیق دارو»، واحدهای تولیدی و تحقیق‌وتوسعه این کارخانه به‌طور کامل تخریب شده و این در حالیست که از آغاز جنگ تاکنون ۲۴ واحد فعال در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و زنجیره توزیع دچار آسیب‌های جدی شده‌اند، اما تولید و تأمین اقلام حیاتی همچنان بدون وقفه ادامه دارد.دکتر مهدی پیرصالحی، در توضیح بیشتر اظهار کرد که ساعت ۶:۳۰ صبح امروز کارخانه تولید مواد اولیه دارویی «توفیق دارو» هدف اصابت مستقیم چند موشک قرار گرفت.

او گفت: این مجموعه یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان مواد اولیه داروهای بیمارستانی و داروهای مورد استفاده در اتاق عمل بود. اصابت موشک‌ها باعث از بین رفتن کامل واحدهای تولید و بخش‌های تحقیق و توسعه کارخانه شده است.دکتر پیرصالحی افزود: از ابتدای جنگ تا امروز، حدود ۲۴ کارخانه دارویی، تجهیزات پزشکی و شرکت‌ توزیعی با آسیب‌های کلی یا جزئی مواجه شده‌اند. در میان این واحدها، چند مجموعه مهم که تولیدکننده مواد اولیه حیاتی بودند نیز دچار خسارت شده‌اند.

وی درباره محصولات تولیدی واحد تخریب‌شده نیز توضیح داد: در این کارخانه داروی نهایی تولید نمی‌شد، اما مواد اولیه انواع داروهای بیمارستانی و برخی داروهای ضدسرطان در آنجا ساخته می‌شد که نقش مهمی در زنجیره تأمین کشور داشت.با وجود این خسارت‌ها، معاون وزیر بهداشت تأکید کرد: تولید در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و حتی اقلامی مانند شیر خشک همچنان ادامه دارد. همکاران ما در خطوط تولید و شبکه تأمین، شبانه روزی در حال فعالیت هستند تا هیچ کمبودی در بازار ایجاد نشود و تاکنون نیز کمبودی گزارش نشده است.دکتر پیرصالحی در پایان گفت: بر اساس اصول حقوق بشردوستانه بین‌المللی و کنوانسیون‌های مرتبط با حمایت از زیرساخت‌های حیاتی سلامت، حمله به مراکز درمانی، دارویی و تأمین‌کنندگان اقلام حیاتی از جمله مواردی است که در اسناد بین‌المللی به طور صریح منع شده و از منظر حقوقی قابل پیگیری است.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۶:۰۱

صبح امروز در حمله رژیم صهیونیستی به حسینه اعظم زنجان علاوه بر تخریب گسترده ساختمان های اداری، درمانی و کتابخانه حسینه اعظم، ساختمان های مسکونی در اطراف حسینه نیز به طور گسترده تخریب شد. در حمله تا کنون سه نفر شهید و 12 نفر مصدوم شدند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۵:۵۲

برخی رسانه‌ها از شنیده شدن صدای انفجار در غرب و شرق تهران خبر می‌دهند.همچنین برخی منابع از شنیدن صدای انفجار در کرج خبر دادند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۵:۴۹

خبرگزاری میزان از فعالیت پدافند در برخی نقاط تهران خبر داد.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۴:۱۰

صابرین نیوز نوشت: سردار سرتیپ جمشید اسحاقی، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به همراه ۵ تن از اعضای خانواده‌اش در حمله رژیم صهیونیستی به منزلش در تهران به شهادت رسید.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۳:۵۹

معاون سیاسس امنیتی استاندار کردستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته برخی نقاط استان کردستان هدف حملات دشمن قرار گرفت.علی‌اکبر ورمقانی، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته برخی نقاط استان کردستان هدف حملات دشمن قرار گرفت که در پی آن ۲ نفر شهید و ۱۷ نفر زخمی شدند. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، تصریح کرد: این حملات محله عباس‌آباد شهر سنندج، منطقه‌ای در شهرستان دهگلان و همچنین سایت وزنه در شهر بانه را دربر گرفت.️وی افزود: در سنندج ۸ نفر از شهروندان زخمی شدند که جراحات اغلب آنان سطحی و  در  دهگلان نیز ۸ نفر از همشهریان دچار مصدومیت شدند که وضعیت بیشتر آن‌ها سطحی اعلام شده است.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۱:۵۷

ساعتی پیش یک فروند پهپاد «لوکاس» دشمن متجاوز توسط سامانه‌ نیروی پدافند هوایی ارتش در قشم، ساقط شد.روابط عمومی ارتش اعلام کرد: ساعت ۱۰:۳۰ امروز، یک فروند پهپاد «لوکاس» دشمن متجاوز آمریکایی- صهیونی با رهگیری و شلیک موفق سامانه نیروی پدافند هوایی ارتش، در منطقه قشم، مورد اصابت قرار گرفت و منهدم شد.با احتساب این یک فروند، تعداد پهپادهای منهدم شده توسط شبکه یکپارچه قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور به ۱۴۷ فروند رسید.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۱:۱۹

اکبر صالحی، معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان، گفت: جنگنده‌ها مناطقی را در اصفهان، نجف‌آباد، مبارکه، کاشان و شهرضا هدف حملات ددمنشانه خود قرار دادند.  اکبر صالحی اظهار کرد: یک فروند پهپاد امروز در حمله به آسمان استان اصفهان یک واحد مسکونی در خمینی‌شهر را هدف قرار داد، اما این حمله خسارت جانی نداشت. وی افزود: جنگنده‌ها صبح امروز هم یک شهربازی را در اصفهان هدف حملات خود قرار دادند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۰:۴۴

نیروی دریایی سپاه در موج ۸۸ عملیات وعده صادق طی یک تهاجم سنگین علیه اهداف تروریست‌های آمریکایی - صهیونی، ضربات مهلکی را بر آنها وارد کرد.به روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: ۴عملیات موفق و برق آسای دیگر از رزمندگان دلاور نیروی دریایی سپاه در بامداد امروز صورت گرفت.سحرگاه امروز رزمندگان غیور نیرو دریایی سپاه در موج ۸۸ عملیات وعده صادق با رمز مبارک "یافاطمه الزهرا (س)" طی یک تهاجم سنگین علیه اهداف تروریست های امریکایی - صهیونی ضربات مهلکی را بر آنها وارد نمود.در این هجوم برق آسا یک کشتی کانتینر متعلق به رژیم صهیونیستی با نام express halfong در آبهای میانی خلیج فارس مورد اصابت موشکهای بالستیک نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.در عملیات ترکیبی دوم محل تجمع تفنگداران آمریکایی در سواحل کشور امارات که در یک مکان پوششی و خارج از پایگاه نظامی و از ترس موشک ها ویرانگر سپاه مخفی شده بودند مورد اصابت دقیق پهپادهای انهدامی قرار گرفت.در بخش دیگری از این عملیات سامانه ضد پهپادی (هاگ) ناوگان پنجم تروریست های امریکایی که خارج از پایگاه و در اطراف فرودگاه منامه بحرین مستقر شده بود با پهپادهای انهدامی منهدم گردید.در بخش دیگری از این عملیات دو عدد رادار هشدار پیشرفته اولیه هوایی در پایگاه تروریست های امریکایی "جابر الاحمد " مورد اصابت پهپادهای این نیرو قرار گرفت.نیروی دریایی سپاه اعلام کرد تنگه هرمز به صورت کامل و بنا بر دستور فرمانده معظم کل قوا، مستحکم و مسلط تحت کنترل رزمندگان این نیرو قرار دارد و کوچکترین تحرک دشمنان زیر ضربات موشک‌ها و پهپادها قرار خواهد گرفت.این عملیات همچنان ادامه دارد ...

دست آوردهای این عملیات بزرگ تقدیم می شود به روح بلند فرمانده دلیر و مردم دار دریابان پاسدار شهید علیرضا تنگسیری و دیگر شهدای نیروی دریایی سپاه.نیروی دریایی سپاه راه سردار شهید تنگسیری را با قوت و استحکام ادامه خواهد داد و اطمینان داریم آن شهید عزیز در کنار ماست و مشغول فرماندهی است.

انا من المجرمین منتقمون

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۱۰:۰۳

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) بیان کرد: دشمنان شکست خورده آمریکایی- صهیونیستی ایران اسلامی باید بدانند ملت آگاه و مقاوم و فرزندان سرافراز آنها در نیروهای مسلح ثابت کرده‌اند، پای هر متجاوزی به کشورشان را قطع و آنها را به خاک سیاه و مذلت خواهند نشاند. سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه «برآوردهای غلط رئیس‌جمهور آمریکا و سران جنایتکار رژیم صهیونیستی باعث گردیده است که ملت قهرمان و دشمن ستیز و نیروهای مسلح مقتدر و شجاع ایران را با شاخص‌های مادی و دنیایی خود بسنجند»، اظهار کرد: چنین محاسبات اشتباهی، حضور بی سابقه مردم بصیر و انقلابی در خیابان‌ها و اقتدار و ایستادگی معجزه گون نیروهای مسلح در میدان نبرد را برای دشمن، غیرقابل پیش‌بینی نموده است.وی افزود: این خطای راهبردی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی ایران اسلامی، آنها را تحقیر و در مسیر نابودی قرار داده است؛ آنها با خیالات و توهم، فکر می‌کنند با جنگ تبلیغاتی و نمایش سلاح‌ها و تجهیزات به ظاهر پیشرفته نظامی و ترور کودکان، زنان، مردان، دانشمندان و فرماندهان شجاع نیروهای مسلح کشور، خواهند توانست ایران مقتدر و سربلندی را که در طول تاریخ در برابر دشمنان خود، سر فرود نیاورده‌ است، تسلیم نمایند و یا به خیال خام و باطل خود، بر تنگه هرمز تسلط پیدا کنند که این آرزو را تا ابد به گور خواهند برد.سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تصریح کرد: دشمنان شکست خورده آمریکایی- صهیونیستی ایران اسلامی باید بدانند ملت آگاه و مقاوم و فرزندان سرافراز آنها در نیروهای مسلح ثابت کرده‌اند، پای هر متجاوزی به کشورشان را قطع و آنها را به خاک سیاه و مذلت خواهند نشاند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۰۹:۳۹

معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان گفت: بررسی‌های اولیه از هدف گرفته شدن برخی اهداف نظامی در اصفهان حکایت دارد.کبر صالحی اظهارکرد: هنوز اطلاعاتی از میزان خسارت و یا تعداد شهدا و محروحان این حملات در دسترس نیست.وی در پایان از مردم اصفهان درخواست کرد تا در زمان حملات دشمن و پس از آن از نزدیک شدن به محل انفجارها خودداری کنند تا از ترکش‌ و تبعات احتمالی آن در امان بمانند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱ - ۰۹:۳۲

صبح امروز حوالی ساعت ۶ صبح، حملات هوایی از سوی نیروهای آمریکا و رژیم صهیونیستی مناطقی از تهران را هدف قرار داد. این حملات در منطقه ۲ (خیابان کوی نصر، گیشا)، منطقه ۴ (محدوده میدان قرآن و نیز اتوبان شهید بابایی بعد از امام علی(ع))، منطقه ۱۳ (حوالی شهید مهتدی) و منطقه ۲۱ (جاده مخصوص و انتهای جاده قدیم) را در برگرفته است.جزئیات خسارات هنوز اعلام نشده است.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار