به گزارش آرمان ملی آنلاین،سرهنگ کارآگاه اصغر خدایی معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: پروندهای با موضوع سرقت از منزل در اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل شد. شاکی در اظهارات خود اعلام کرد سارقان در زمانی که برادرش در منزل حضور داشته، با تخریب درِ ورودی و اتاق خواب، اقدام به سرقت اموال با ارزش شامل طلاجات، ارز، سکه و اقلام قیمتی به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال کردهاند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، وی افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد سارقان با توجه به ویلایی بودن ساختمان، از طریق دیوار وارد حیاط شده و بدون ایجاد سر و صدای محسوس، سرقت را انجام دادهاند. با توجه به نبود دوربین مداربسته در منزل شاکی، تصاویر دوربینهای منازل اطراف مورد بازبینی قرار گرفت و چهره یکی از سارقان شناسایی شد.
معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در جریان تحقیقات تخصصی و بررسی سرقتهای مشابه، مشخص شد این سرقتها بهصورت سریالی و با شگرد ثابت انجام شده است. نهایتاً هویت یکی از سارقان که دارای سوابق متعدد سرقت منزل بود شناسایی و مخفیگاه وی در شهرستان رباطکریم شناسایی شد.
سرهنگ خدایی گفت: متهم در اواسط دیماه امسال در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و در بازرسی از محل اختفای وی، اقلامی مرتبط با سرقتها کشف شد. متهم در ابتدا منکر ارتکاب جرم بود، اما پس از مواجهه با مستندات و تصاویر، به سرقت منازل با همدستی چند نفر دیگر اعتراف کرد.
وی ادامه داد: با راهنمایی متهم، تاکنون ۲۳ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند و یکی دیگر از همدستان وی نیز اوایل بهمن ماه دستگیر شد که در بازرسی از محل سکونت او، بخشی از اموال مسروقه مالباختگان کشف و به آنان بازگردانده شد.