غذاهاي مصرفي نقشي کليدي در احتمال ابتلا به سرطان دارند. البته اين تنها عامل محسوب نميشود و موارد ديگري مانند سيگارکشيدن، سابقه ژنتيکي و فعاليت جسماني نيز تعيينکننده هستند. پروتئين بخشي مهم از هر رژيم غذايي را تشکيل ميدهد، اما بهتر است مقدار دريافت اين مادهمغذي از گوشتقرمز را محدود کنيد. گوشتقرمز حاوي چربي زياد همانند آنهاييکه براي تهيه همبرگر و استيک استفاده ميشوند با سرطانهاي پانکراس، کلورکتال، و معده پيوند خوردهاند. در ضمن توصيه ميشود در مصرف هاتداگ بايد اعتدال را رعايت کنيد. برخي انواع هاتداگها بهشدت پردازش ميشوند. مصرف بيش از حد گوشتهاي پردازششده با افزايش خطر سرطانهاي معده و کلورکتال پيوند خورده است.