لوگو
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۳ فروردين
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • اجتماعی
  • اقتصاد
  • فرهنگ و هنر
  • بین‌الملل
  • ورزش
  • عکس
  • ویدیو
  • دانش
1401/06/27 - شماره 1373
نسخه چاپی

افزايش خطر سرطان با اين خوراکي‌ها

غذاهاي مصرفي نقشي کليدي در احتمال ابتلا به سرطان دارند. البته اين تنها عامل محسوب نمي‌شود و موارد ديگري مانند سيگارکشيدن، سابقه ژنتيکي و فعاليت جسماني نيز تعيين‌کننده هستند. پروتئين بخشي مهم از هر رژيم غذايي را تشکيل مي‌دهد، اما بهتر است مقدار دريافت اين ماده‌مغذي از گوشت‌قرمز را محدود کنيد. گوشت‌‌قرمز حاوي چربي زياد همانند آنهايي‌که براي تهيه همبرگر و استيک استفاده مي‌شوند با سرطان‌هاي پانکراس، کلورکتال، و معده پيوند خورده‌اند. در ضمن توصيه مي‌شود در مصرف هات‌داگ بايد اعتدال را رعايت کنيد. برخي انواع هات‌داگ‌ها به‌شدت پردازش مي‌شوند. مصرف بيش از حد گوشت‌هاي پردازش‌شده با افزايش خطر سرطان‌هاي معده و کلورکتال پيوند خورده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email
بنر تستی

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مرگبارترین بیماری‌های مرتبط با آلودگی هوا
  • شکر موجب استرس و افسردگی می‌شود
  • دانــستنی‌هـــا
  • پای پرانتزی کودکان
  • افزايش خطر سرطان با اين خوراکي‌ها
گیشنیز :: بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی آرمان ملی بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.