کلاهبرداری از 211 نفر در کرمان/ 6 متهم به دادگاه میروند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده کلاهبرداری به ارزش بیش از 132 میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، مهدی بخشی، دادستان کرمان، در این باره گفت: «با دریافت شکایات متعدد مردمی در خصوص دریافت مبالغ کلان و کلاهبرداری با وعده تحویل حواله خودرو، پروندهای در شعبه 20 بازپرسی تشکیل شد. به تدریج، 211 شاکی که موعد تحویل خودروهای خریداری شده فرا رسیده بود و از دسترسی به متهمان ناتوان بودند، به دادسرا مراجعه کردند. این پرونده در نهایت به یک پرونده 25 جلدی و پنج هزار صفحهای تبدیل شد.»
وی ادامه داد: «شش نفر از متهمان در سال 1402 اقدام به فروش حوالههای خودرو ثبتنامی ایرانخودرو و سایپا در شهر کرمان و شهرستانهای اطراف و حتی برخی استانهای دیگر مانند اصفهان کردند. پس از جمعآوری مبالغ متقاضیان، متهمان متواری شدند و پروندهای در این خصوص در دادستانی تشکیل شد.»
دادستان مرکز استان کرمان به روش کلاهبرداری اشاره کرد و افزود: «تحقیقات نشان داد که متهمان ابتدا با خرید خودرو از بازار آزاد و تحویل آن به خریداران اولیه، اعتماد مالباختگان را جلب میکردند. همچنین، افراد واسطه با دریافت پورسانت، اقدام به فروش حواله و جذب مشتری برای متهمان میکردند.»
بخشی در پایان گفت: «کیفرخواست متهمان با اتهامات مشارکت در کلاهبرداری و پولشویی، همچنین اخلال در نظم اقتصادی کشور از طریق وصول وجوه کلان و به خطر انداختن اموال مردم صادر و به دادگاه ارسال شد.»
ارسال نظر