بستن
کد خبر: ۱۵۲۱۵۲۲

بیرانوند تحت تعقیب قرار گرفت!

بیرانوند تحت تعقیب قرار گرفت!
روزنامه ابرار ورزشی با انتشار تصویری از علیرضا بیرانوند، به ماجرای ادامه حضور این دروازه‌بان در تراکتور و حواشی مربوط به وضعیت سربازی او واکنش نشان داد.

 روزنامه ابرار ورزشی با انتشار تصویری جالب از علیرضا بیرانوند در حال فرار کردن از خدمت سربازی، به ماجرای ادامه حضور این دروازه‌بان در تراکتور و حواشی مربوط به وضعیت سربازی او واکنش نشان داد.این روزنامه با تیتر درشت «گلر فراری» روی جلد خود، کنایه‌ای به شرایط بیرانوند زده و در ادامه نوشته است:

«ترس ادامه‌دار بیرانوند از سربازی؛ نوبت به معافیت پزشکی محرمانه رسید!»

این واکنش در شرایطی منتشر شده که طی روز‌های اخیر، گزارش‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره وضعیت خدمت سربازی بیرانوند و ادامه حضور او در تراکتور مطرح شده است.

روز گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه بیرانوند می‌تواند یک ماه دیگر به حضورش در تراکتور ادامه دهد. در کنار این خبر، شایعه دیگری نیز مطرح شده که بر اساس آن، احتمال ادامه حضور این دروازه‌بان در تراکتور تا نیم‌فصل و حتی همراهی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا وجود دارد.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار