| کد مطلب: ۱۱۵۰۰۳۷
لینک کوتاه کپی شد

رئیس جمهور کره جنوبی برکنار شد

مجلس کره جنوبی پس از یک دوراستیضاح نا موفق در دومین بار با اکثریت آرا موافقت خود را با برکناری رئیس‌جمهور این کشور اعلام کرد.

رئیس جمهور کره جنوبی برکنار شد

-به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ پارلمان کره جنوبی روز شنبه، ۲۴ آذر، طرح استیضاح یون سوک یول، رئیس‌جمهور این کشور، را تصویب کرد.

براساس این رای، یون سوک یول از سمت خود تعلیق خواهد شد و وظایف وی به نخست‌وزیر واگذار می‌شود.

این دومین درخواست برای استیضاح یول بود که ازسوی احزاب مخالف به پارلمان ارائه شده بود.

نخستین درخواست برای استیضاح رئیس‎جمهور کره جنوبی به دلیل حضور نیافتن نمایندگان حزب حاکم در جلسه رای‌گیری با شکست مواجه شده بود.

طرح استیضاح یون سوک یول برای تصویب شدن به آرای دوسوم از مجموع ۳۰۰ نماینده پارامان نیاز داشت.

دادگاه قانون اساسی تا ۶ ماه فرصت دارد تا استیضاح را تایید کند؛ برای تحقق این امر ۶ تن از اعضای دادگاه باید به تایید استیضاح رأی دهند و پس از تایید استیضاح، انتخابات ریاست‎جمهوری جدید باید ظرف ۶۰ روز برگزار شود.

طرح استیضاح یون سوک یول با ۲۰۴ رای موافق در برابر ۸۵ رای مخالف به تصویب رسید.

رسانه‌های کره جنوبی گزارش دادند که رئیس پلیس کره جنوبی به دلیل نقش داشتن در اعلام حکومت نظامی در این کشور بازداشت شده است.

رئیس‌جمهور کره جنوبی به‌تازگی طی سخنرانی تلویزیونی، با اعلام اقدام برای حفظ نظم و قانون اساسی برای مقابله با آنچه تهدید نیرو‌های ضددولتی طرفدار کره شمالی خواند، حکومت نظامی اضطراری اعلام کرد.

این حکومت نظامی به دلیل مخالفت گسترده مردم و احزاب سیاسی فقط ۶ ساعت به طول انجامید.

 

منبع : میزان

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار