مرگ یک مربی در کلاس B آسیا/ علت مرگ «حسن صلحی» چه بود؟
رییس هیات فوتبال اسلامشهر در واکنش به خبر درگذشت «حسن صلحی» در کلاس مربیگری B آسیا در اسلامشهر به ایسنا گفت: صلحی ناراحتی قلبی داشته ولی گفته بود که هیچ بیماریای ندارد و در فرمهای قبل از کلاس هم این اطلاعات ثبت شده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، امروز(سهشنبه) در خبرها آمده بود که «حسن صلحی» در جریان کلاس مربیگری B آسیا در اسلامشهر به دلیل سکته قلبی درگذشت. همچنین گفته شده که این کلاسها بدون حضور پزشک در حال برگزاری بوده است.
مجید محمدی، رییس هیات فوتبال اسلامشهر در گفتوگو با ایسنا به ابهامات این ماجرا پاسخ داده است.محمدی در واکنش به این خبر و شایعه نبودن پزشک در این کلاسها به ایسنا گفت: اصلا کلاس نبوده و او در زمین نبوده است. در تست، پزشک نمیآورند. تست، تمرین است. مطلب دروغ نوشتهاند.
رییس هیات فوتبال اسلامشهر درباره این اتفاق توضیح داد: ساعت ۸ صبح آمدند و استاد دو تمرین به مدت ۱۰ دقیقه گذاشت و ایشان پس از اتمام زمان ۱۰ دقیقه اول کنار سایر افراد به استراحت پرداخت. با هم تا دفتر من رفتیم و بازگشتیم. اتفاق اصلا در تست نیفتاد و بیرون زمین بود. داشتیم صحبت میکردیم که ناگهان کنار من خوابید.محمدی ادامه داد: صلحی گفته بود که هیچ مشکل و بیماریای ندارد و تعهدنامه هم دارد. او سریعا به بیمارستان منتقل شد و آنجا پزشکان گفتند که ناراحتی قلبی داشته است. برادر او هم سال گذشته به همین دلیل فوت کرده بود. خود او هم قبلا آنژیو انجام داده بوده ولی گفته بود بیماری ندارد.
ارسال نظر