| کد مطلب: ۱۱۶۶۵۰۴
لینک کوتاه کپی شد

اعلام آمار جدید مصدومان و فوتی‌های انفجار بندرعباس

اسکندر مومنی با اعلام آمار جدیدی از مصدومان انفجار بندرعباس، تاکید کرد که مصدومان این حادثه به مراکز درمانی و شهرهای همجوار استان و حتی استان‌های همجوار اعزام شدند.

اعلام آمار جدید مصدومان و فوتی‌های انفجار بندرعباس

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ وزیر کشور با تاکید بر اینکه در جریان انفجار بندرعباس همه دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان همچنان پای‌کار هستند، گفت: امیدواریم تا ساعات آینده با کمک نیروهای امدادی و آتش‌نشان اطفای حریق در بندر شهید رجایی انجام شود و مردم را از این وضعیت مطلع کنیم.

اسکندر مومنی شامگاه شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها اظهار کرد: باتوجه به وزش باد شدیدی که وجود دارد، آتش‌سوزی با سرعت به سمت کانتینرها گسترش یافته و تمهیداتی از جمله احداث خاکریز و جانمایی کانتینرهای خالی در اطراف محل حادثه اندیشیده شده است تا از گسترش بیشتر آتش جلوگیری شود.

بنا بر روایت ایرنا، وی بیان کرد: تمام دستگاه‌ها و نیروهای امدادی با تمام قوا در حال تلاش هستند و امیدواریم طی ساعات آینده عملیات اطفای کامل حریق به پایان برسد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه تمام ظرفیت‌های ملی و استانی برای کنترل بحران حریق در بندر شهید رجایی بسیج شده است، یادآور شد: تیم‌های زبده آتش‌نشانی از استان‌های مختلف و تهران، هواپیماهای ویژه کنترل و اطفای حریق و ناوگان هوایی برای انتقال مصدومان به صحنه اعزام شده‌اند. 

مومنی ابراز کرد: اطفای حریق و نجات جان‌حادثه دیدگان بندر شهید رجایی در اولویت است و تا این لحظه حدود ۷۵۰ نفر مصدوم داشتیم که حدود ۲۱۲ نفر سرپایی مداوا شدند.

وی ادامه داد: مصدومان این حادثه به مراکز درمانی و شهرهای همجوار استان و حتی استان‌های همجوار اعزام شدند و مداوای مجروحان ادامه دارد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه تمام امکانات از شهرهای دیگر استان قبل از حرکت به سمت بندرعباس و همچنین بقیه استان‌ها و مرکز کشور اعزام شدند، تصریح کرد: هشت نفر نیز تا این لحظه جان خود را از دست داده اند، در عین حال اطفای حریق بعد از نجات مصدومان در اولویت اصلی‌مان بعد از امداد و نجات قرار دارد.

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار