| کد مطلب: ۱۱۸۷۲۰۳
لینک کوتاه کپی شد
پایان تلخ بازی پسر ۱۲ ساله با پدر در اهر

پایان تلخ بازی پسر ۱۲ ساله با پدر در اهر

در اهر، پسر ۱۲ ساله پس از دعوای خانوادگی هنگام توپ‌بازی با پدرش، در لحظه عصبانیت او را با چاقو کشت.

به گزارش آرمان ملی انلاین، پسر ۱۲ ساله که در جریان توپ‌بازی با پدرش دعوا کرده و او را با چاقو کشته بود از سوی پلیس دستگیر شد.

سرهنگ نعمت محمدزاده، فرمانده انتظامی شهرستان اهر گفت:«در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع قتل در یکی از محلات شهرستان اهر، بلافاصله مأموران انتظامی، پلیس آگاهی و عوامل قضایی برای بررسی موضوع در محل وقوع قتل حاضر شدند.

بررسی‌های اولیه نشان داد پسر ۱۲ ساله خانواده عامل این جنایت بوده است که در کمتر از ۴ ساعت شناسایی شد و طی بازجویی به قتل اعتراف کرد. با توجه به اینکه عامل قتل زیر ۱۵ سال است،

برای بررسی و تحقیقات بعدی تحویل مقام قضایی شد.» پسر نوجوان در تحقیقات گفت:«در حال بازی بودم که توپ به مادرم اصابت کرد و پدرم با دیدن این موضوع عصبانی شد و با من دعوا کرد اما این درگیری لفظی ادامه داشت و من هم عصبانی شدم و با چاقو به سینه پدرم ضربه زدم و فرار کردم.»

سرهنگ محمدزاده، پایبند نبودن برخی از خانواده‌ها به قوانین و مقررات و نظام اخلاقی، دینی و انسانی و همچنین نبود تربیت و روابط سالم در بین افراد خانواده‌ را از جمله عوامل این‌گونه قتل‌ها عنوان کرد. 

 

منبع : همشهری

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار