| کد مطلب: ۱۱۸۲۴۹۸
لینک کوتاه کپی شد

تهرانی‌ها چترها را آماده کنند/ باران در راه است

براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران از روز دوشنبه هفته جاری در پاره‌ای از مناطق به ویژه نیمه شمالی استان افزایش ابر، گاهی رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

تهرانی‌ها چترها را آماده کنند/ باران در راه است

به گزارش آمان ملی آنلاین ؛ طبق اعلام هواشناسی استان تهران، برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان با آسمانی صاف تا کمی ابری در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات گاهی با بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد و نارنجی در این مدت در برخی ساعات در بخش‌های جنوبی و غربی استان وزش باد شدید گاهی با خیزش گرد و خاک محلی و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید موقت مورد انتظار است.

گرد و خاک تا دوشنبه در تهران ماندنی است

براساس اعلام هواشناسی استان تهران، هوای پایتخت از یکشنبه ۳۰ شهریور تا پنجشنبه سوم مهرماه صاف تا کمی ابری، گاهی افزایش ابر و افزایش باد همراه با گرد و خاک است که این روند تا روز دوشنبه ادامه دارد. البته از روز دوشنبه تا پایان هفته احتمال رگبار باران وجود دارد.

بیشینه دمای پایتخت در این بازه زمانی بین ۲۷ تا ۲۸ درجه سانتی‌گراد متغیر است، همچنین کمینه دما در این مدت نیز به طور میانگین ۱۴ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

 

منبع : ایرنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار