| کد مطلب: ۱۱۷۷۵۵۱
لینک کوتاه کپی شد

وزیر نیرو استعفا می‌دهد؟

محمد مهاجری، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت پزشکیان، در یادداشتی تند خواستار استعفای عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو شد؛ مطالبه‌ای که می‌تواند تنش تازه‌ای در کابینه ایجاد کند. این درخواست در حالی مطرح شده که وزارت نیرو با بحران‌های جدی در حوزه آب و برق روبه‌روست.

وزیر نیرو استعفا می‌دهد؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ محمد مهاجری عضو شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان در کانال تلگرامی خود نوشت: صدوخرده ای از نمایندگان مجلس پای ورقه ای را امضا کرده اند که قرار است با آن آقای عباس علی‌آبادی وزیرمحترم نیرو استیضاح شود.

بعد از امضای این ورقه نمایندگان،کلهم اجمعین رفته اند تعطیلات تا به مدت سه هفته عشق و حال کنند. 

احتمالا اگر از مردم حوزه های انتخابیه این آقایان و خانمها سوال کنید که از این تعطیلات مجلس چه حسی دارید پاسخ خواهند داد: وقتش را بیشتر کنید! یعنی سه هته که سهل است سه سال آینده را هم این عزیزان در تعطیلات باشند ، مملکت جز آرامش و صرفه جویی چیزی عایدش نخواهد شد.

حالا نوبت وزیرمحترم نیرو است که در این سه هفته تعطیلات مجلس نمایندگان را غافلگیر کند. یعنی کاری کند که وقتی آنها برگشتند ببینند جناب وزیر نیرو استعفا داده و او هم رفته عشق و حال. و قیافه شان دیدنی است وقتی ببینند آن همه تلاش برای استیضاح بیهوده بوده و خیط شده اند! جناب وزیر هم یقین کند که اگر نباشد وضع آب و برق قطعا از اینکه هست بهتر خواهد شد. قبول ندارد؟امتحان کند!

ایام عشق و حال نمایندگان مجلس و ایام استعفای وزیر نیرو،مستدام

 

 
 
 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار