| کد مطلب: ۱۱۷۵۲۱۹
لینک کوتاه کپی شد

بارش شدید باران یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ تیرماه) در این مناطق/ هشدار دمای ۴۸ درجه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش ابر گاهی وزش باد و رگبار پراکنده در هفته آینده در برخی از استان‌های کشور خبر داد.

بارش شدید باران یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ تیرماه) در این مناطق/ هشدار دمای ۴۸ درجه

صادق ضیاییان اظهار کرد: پیش‌بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری نشان می‌دهد که جمعه و شنبه (۲۷ و ۲۸ تیرماه) در غالب مناطق کشور جو آرام و پایدار است. تنها در نقاطی از شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی، ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر گاهی وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه در شرق، جنوب شرق، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و مناطق واقع در دامنه‌های شرقی زاگرس شامل قم، اراک و اصفهان وزش باد گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود، افزود: یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ تیرماه) در اغلب مناطق کشور آسمان صاف و در نوار شمالی همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم است، ساعات بعد از ظهر در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال هرمزگان رگبار خفیف انتظار می‌رود و طی بعضی ساعات وزش باد در نیمه شرقی افزایش می‌یابد.

ضیاییان ادامه داد: سه شنبه (۳۱ تیرماه) در شرق و جنوب شرق وزش باد افزایش می‌یابد و گاهی همراه با خیزش گردوخاک در شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان می‌شود. بعدازظهر در ارتفاعات شرقی سیستان و بلوچستان افزایش ابر و رگبار رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: از امروز تا یکشنبه خلیج فارس مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ تیرماه) کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۳۳ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۹ تیرماه) کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۳۲ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۴۷ و ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۵ و ۱۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار