| کد مطلب: ۱۱۷۴۹۸۷
لینک کوتاه کپی شد

اطلاعیه هواشناسی استان تهران برای پنجشنبه (۲۶ تیر) صادر شد

​شرکت توانیر از افزایش شدید دما در مناطقی از خاورمیانه از جمله بخش‌هایی از کشورمان خبر داد.

اطلاعیه هواشناسی استان تهران برای پنجشنبه (۲۶ تیر) صادر شد

شرکت توانیر اعلام کرد تغییرات اقلیمی که عامل آن فعالیت‌های انسانی است، حداقل تا ۵ سال افزایش دمای هوا را در جهان به میزان سالانه حدود ۱.۵ درجه سانتیگراد به دنبال دارد.

برای سه شنبه هفته آینده هشدار دمای جهنمی و گرمازدگی در عراق و مرزهای غربی ایران به‌ویژه استان خوزستان پیش‌بینی شده و گزارش‌های هواشناسی حاکی است که مردادماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود.

افزایش دما در مناطقی از خاورمیانه شامل بخش‌هایی از ایران تا ۵ درجه نیز خواهد رسید که به طور مستقیم به افزایش تقاضای مصرف برق و کاهش ۰.۷ درصدی ظرفیت تولید نیروگاه‌های حرارتی به ازای هر یک درجه افزایش دما منجر می‌شود.

گرمای شدید در راه است | ساکنان این استان‌ها مراقب گرمازدگی و آتش‌سوزی باشند

در ایران رکورد گرما با ۴۹.۱ درجه شکسته شد و شهرهای طبس، خور، زابل، اهواز، بم، صفی‌آباد دزفول، امیدیه و ایرانشهر (مجموعا ۹ شهر) در جمع ۱۵ نقطه گرم جهان شناخته شدند.

در همین حال از اروپا نیز خبر می‌رسد که موج گرما در این قاره تاکنون ۲ هزار کشته بر جای گذاشته است.

تابستان بسیار گرم سال ۲۰۲۵ بخش‌های بزرگی از غرب اروپا را تحت تاثیر قرار داده است، به طوری که دمای هوا در اسپانیا از ۴۰ درجه سانتیگراد عبور کرده و به مرگ ۱۱۸۰ نفر در این کشور منجر شده است. همچنین گرما در فرانسه آتش‌سوزی‌های گسترده را به دنبال داشته است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار