| کد مطلب: ۱۱۶۹۶۰۷
لینک کوتاه کپی شد

ورق هواشناسی در تهران برگشت/چله تابستان از چهارشنبه

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که در ۲ روز آینده در نیمه شمالی و ارتفاعات به صورت متناوب، افزایش ابر و گاهی رگبار وجود دارد.

ورق هواشناسی در تهران برگشت/چله تابستان از چهارشنبه

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که در ۲ روز آینده در نیمه شمالی و ارتفاعات به صورت متناوب، افزایش ابر، گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید و احتمال توفان تندری و تگرگ وجود دارد.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد و نارنجی در نیمه جنوبی و غربی استان در برخی ساعات وزش باد بسیار شدید، خیزش و انتقال گرد وخاک از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا برای این استان دور از انتظار نیست.

برمبنای اطلاعات موجود، از روز چهارشنبه تا پنجشنبه در ارتفاعات استان به ویژه ارتفاعات شمال شرقی در برخی ساعات رگبار و رعد وبرق و وزش باد شدید در نیمه جنوبی استان، گاهی وزش باد شدید و پدیده گرد وخاک در تهران پیش‌بینی شده است.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان کمی ابری تا نیمه ابری در ساعات بعدازظهر و شب همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است.

طبق اطلاعات هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از یکشنبه تا پنجشنبه قسمتی ابری در برخی ساعات با افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد وخاک با رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده که این وضعیت تا پایان هفته ادامه دارد همچنین امروز کاهش نسبی دما و روز چهارشنبه افزایش دما موردانتظار است.

هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای تهران از یکشنبه تا پنجشنبه بین اعداد ۳۰ تا ۳۳ درجه سانتی‌گراد متغیر است، کمینه دمای استان نیز از ۱۷ به ۲۲ درجه سانتی‌گراد تغییر خواهد کرد.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۳۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌ و از طرفی توچال با بیشینه ۱۰ درجه و کمینه ۲ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بوده است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار