| کد مطلب: ۱۱۸۸۰۳۶
لینک کوتاه کپی شد
پیش‌بینی هواشناسی آخر هفته/ شهرکرد ۸- درجه سانتیگراد شد

پیش‌بینی هواشناسی آخر هفته/ شهرکرد ۸- درجه سانتیگراد شد

​با توجه به پایداری و سکون نسبی جو در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا طی پنج روز آینده خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود. طی این مدت به ویژه در ساعات اولیه روز، با توجه به پایداری و سکون نسبی جو در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز (۲۰ آبان‌ماه) در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور افزایش سرعت وزش باد، در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا رخ می‌دهد و روز شنبه (۲۴ آبان‌ماه) در ارتفاعات غرب و شمال غرب کشور افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده انتظار می‌رود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۱ آبان) کمی ابری تا نیمه ابری و غبار محلی با کمینه دمای ۱۱ و بیشینه دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و روز پنجشنبه (۲۲ آبان) صاف و غبارآلود با کمینه و بیشینه دمای ۱۱ و ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس‌فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) بندرعباس با بیشینه دمای ۳۲ و ۳۰ درجه سانتی‌گراد گرمترین و شهرکرد با کمینه دمای ۸- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار