| کد مطلب: ۱۱۸۶۷۹۱
لینک کوتاه کپی شد
قیمت مصوب شکر در بازار تعیین شد

قیمت مصوب شکر در بازار تعیین شد

قیمت مصوب شکر برای مصرف‌کننده کیلویی ۵۹ هزار تومان است

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ مریم قوام معنوی دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام گفت: در حال حاضر شکر به وفور موجود است و هیچ کمبودی در عرضه نداریم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: به گفته وی، با توجه به محدودیت منابع آبی، اگر واردات انجام نشود، بی تردید طی ماه های بهمن و اسفند در ایام‌ماه رمضان و نوروز با کمبود و بحران شکر روبرو خواهیم شد.

قوام معنوی با تاکید بر واردات سالانه یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن شکر بیان کرد: براساس آمار تا شهریور ماه بیش از ۳۷۰ هزارتن وارد شد که امسال بدلیل کمبود تولید شکر داخل باید تا پایان سال یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن وارد شود.

دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام گفت: در حال حاضر واردات در حال انجام است، اما بدلیل عدم تخصیص ارز نتوانستند ترخیص کنند و برخی کارخانه ها ثبت سفارش کردند، اما ارز تخصیص ندادند.

وی با بیان اینکه بازار شکر در آرامش به سر می برد، گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلو شکر درب کارخانه ۴۶ هزار و ۳۰۰ تومان با احتساب ۱۰ درصد هزینه حمل و مصرف کننده ۵۹ هزارتومان است.


 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار