| کد مطلب: ۱۱۸۳۷۰۵
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات تازه از آتش‌سوزی در دانشکده مواد دانشگاه تهران/ عکس

جزئیات تازه از آتش‌سوزی در دانشکده مواد دانشگاه تهران/ عکس

دقایقی قبل شنیده شدن صدای انفجار در محدوده امیر آباد و نزدیکی دانشکده فنی دانشگاه تهران مخابره شد. شنیده‌ها از آتش‌سوزی در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکدگان فنی دانشگاه تهران حکایت دارد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ دقایقی قبل شنیده‌شدن صدای انفجار در محدوده امیر آباد و نزدیکی دانشکده فنی دانشگاه مخابره شد.

یک نفر از ساکنان کوی دانشگاه انفجار را تایید کرد. شنیده‌ها در مقابل دانشکده فنی از آتش‌سوزی در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکدگان فنی دانشگاه تهران حکایت دارد.

رضاییان معاون دانشگاه تهران گفت: صدای شنیده‌شده مربوط به انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد و متالورژی دانشگاه تهران بوده. در این حادثه سه دانشجو آسیب دیدند.

جزئیات انفجار دانشکده مواد دانشگاه تهران اعلام شد

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از انفجار آزمایشگاه محمود نیلی احمد آبادی این دانشگاه به دلیل انفجار کپسول نیتروژن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر از دانشجویان مصدوم شدند که حال یکی از آنها بسیار وخیم است.

دکتر رضاییان ضمن بیان این مطلب به تشریح جزئیات حادثه آتش سوزی در دانشکده فنی دانشگاه تهران پرداخت و گفت: متأسفانه آزمایشگاه  دانشکده  مهندسی مواد و متالورژی دکتر محمود نیلی احمد آبادی به دلیل انفجار کپسول هیدروژن امروز دچار آتش سوزی شد.

876274_754

وی در ادامه تصریح کرد: دقیق علت انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دکتر نیلی احمد آبادی مشخص نیست. اما در این حادثه سه نفر از دانشجویان ما آسیب دیده است که حال یکی از این دانشجویان وخیم است.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد:  در حال حاضر بیماران و مصدومان حادثه فوق به مرکز درمانی منتقل شدند آتش نیز تقریبا خاموش شده است.

دکتر رضاییان افزود: متاسفانه آزمایشگاه فوق کاملا آسیب دیده است و حتی دیواره ها و شیشه های آن ترکیده است. ما شاهد خسارت بسیاری زیادی در این آزمایشگاه هستیم./فارس

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار