| کد مطلب: ۱۰۷۹۷۲۲
لینک کوتاه کپی شد

کمال‌الدین پیرموذن در گفت وگو با«آرمان ملی»:

سیاست های در پیش گرفته شده تعداد فقرا را بیشتر کرده است

آرمان ملی- احسان انصاری: چشم‌انداز انتخابات آینده مجلس مبهم است و هنوز مشخص نیست آیا اصولگرایان یک رقابت درون گروهی برگزار خواهند کرد و یا اینکه جریان‌های دیگر فکری و سیاسی نیز فرصت ابراز وجود در انتخابات را خواهند داشت؟این در حالی است که انگیزه مردم برای حضور در انتخابات مانند گذشته نیست.

سیاست های در پیش گرفته شده تعداد فقرا را بیشتر کرده است

در این زمینه «آرمان ملی» با کمال الدین پیرموذن، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت وگو کرده است. پیرموذن معتقد است:«در بلاتکلیفی تیم اقتصادی دولت و مجلس با تصمیمات تورم زا ، بسیار مفید و ضروری به نظر می رسد که با فراخوانی اقتصاددانان همۀ جریان های فکری ملت، برای مثال با طرح موفق دکتر مصدق و سیاست‌های او یک اقتصاد ملی، رقابتی و غیردولتی به ملت و دولت ارایه شود که موجب تقویت تدریجی ساختار مقاومت و رشد و استغنا و بی نیازی ملت و میهن ما گردد». در ادامه ماحصل این گفت وگو را می‌خوانید.

*با توجه به رد صلاحیت های صورت گرفته به چه میزان این امیدواری وجود دارد که میزان مشارکت در انتخابات آینده قابل قبول باشد؟

واقعیت این است که در شرایط کنونی که کشور با شرایط خطیری مواجه است برای اصلاح امور و درمان درد مشترک اقتصادی، راهی جز مشارکت و رأی دادن وجود ندارد.در چنین شرایطی هیچ شهروند آگاه و توانمندی نمی‌تواند دچار یأس و دلزدگی شود. طبیعی است برخی که از هر مساله‌ای به آسانی به عنوان ابزاری تعیین کننده برای تصاحب قدرت بهره می‌گیرند، امروز نیز برای استمرار قدرت خود، برچسب و اَنگ سست شدن پایه های ایمان دانشجویان و دانش آموزان و جوانان و زنان، حرکتشان را تسهیل کنند و ملّت را با بارگذاری منفی و ایجاد دلسردی ها و نامهربانی از پای صندوق های رأی رویگردان کنند. بدیهی است با نادیده گرفتن حقوق شهروندی رقبای سیاسی، اقوام غیور ایرانی، منتقدین و معترضین منطقی و محق نمی توانند از بی مهری مردم نجات یابند. بهتر است در پی انتخاب وکلا و سیاستمدارانی باشیم که با قدرت و محاسبۀ عقلایی، برای برآورد تمنیّات خود از راه هایی می روند که کمترین آفت و خسارت را برای ایران و ایرانیان به بار می‌آورند.بنده معتقدم اگر کشور قوانین باکیفیت و کارآمد و مترقى و با ضمانت اجراى قوى داشت اقتصادو بیکارى و فقر و تورم و گرانى و خلاصه معیشت مردم به این روز نمى افتاد.راه علاج این درد اصلاح قوانین مانع پیشرفت وعدالت است .این زخم باپانسمان درمان نمى شود وهرچندوقت یکباربه بهانه اى کوچک سربازمى کند.این واقعیّت راهمه باید بدانند اگر امروز تحت تاثیر قوانین مترقَى و کارآمد و سپردن کارها به‌دست افراد قوى‌تر متوسط درآمد سرانه هر ایرانى حداقل ده هزار دلار بود هیچ یک از این اتفاقات نمى‌افتاد.لذا با خوب عمل کردن به قوانین خوب ،اقتصادقوى، امنیت برقرار و ملک آباد و ملت باامیدواعتمادبه پیشرفت وعدالت وآینده روشن راضى‌تر مى‌شوند.

واقعیت این است که در شرایط کنونی که کشور با شرایط خطیری مواجه است برای اصلاح امور و درمان درد مشترک اقتصادی، راهی جز مشارکت و رأی دادن وجود ندارد.در چنین شرایطی هیچ شهروند آگاه و توانمندی نمی‌تواند دچار یأس و دلزدگی شود. طبیعی است برخی که از هر مساله‌ای به آسانی به عنوان ابزاری تعیین کننده برای تصاحب قدرت بهره می‌گیرند، امروز نیز برای استمرار قدرت خود، برچسب و اَنگ سست شدن پایه های ایمان دانشجویان و دانش آموزان و جوانان و زنان، حرکتشان را تسهیل کنند و ملّت را با بارگذاری منفی و ایجاد دلسردی ها و نامهربانی از پای صندوق های رأی رویگردان کنند

*واقعیت این است که اغلب اقشار مردم فعلا از انگیزه کافی برای حضور در انتخابات برخوردار نیستند.آیا در چنین شرایطی مشارکت حداکثری نوعی خوش‌بینی نیست؟

من شرایط کشور و وضعیت زندگی مردم را درک می‌کنم. من در طول شبانه‌روز با اقشار مختلف مردم در زمینه‌های مختلف از نزدیک ارتباط دارم و به خوبی با مشکلات آنها آشنایی دارم. بی تردید اگر شهروندان روشن‌بین و سخت گیر نداشته باشیم، سیاستمدارانی بلند مرتبه نیز نخواهیم داشت. باید صدای ناشنیده مردم ایران در قالب اعطای رأی به مدافعین جمهوریت نظام به غوغایی تبدیل و بساط جریانات تندرو را جمع کند. جامعه سیاسی سالم به شهروندان فعال نیاز دارد. اگر اعتقاد داشته باشیم حقوق‌مان به جوامع محل زندگی مان ارتباطی ندارد، موجودیّت حقوق‌مان را به مخاطره می‌اندازیم. فشارهای بی‌سابقه اقتصادی که بر مردم متوسط به پایین وارد می‌شود و طبقه متوسط را در جامعه رفته رفته منحل می سازد، بخشی از جامعه را به طبقۀ فقرا و معدودی انگشت شمار را به محفل اغنیا می‌راند و جامعه را دوقطبی و مستعد انواع مفاسد اجتماعی

می سازد. شگفت اینکه جریانی خاص با اعمال همۀ این مشکلات خود را یگانه پرچمدار اسلام معرفی می کند، و هر اندیشه‌ای را، جز اندیشۀ خود را به کفر و الحاد و غرب‌زدگی و ... متهم می‌سازد.

*با توجه به شرایط موجود چگونه می‌توان احتمال دارد جریان تندرو دوباره وارد مجلس نشود؟

محاسبۀ هزینه – فایده از اوّلین گام های هر جریان هوشیار و آگاه است. خوب است اندکی در میان قشرهای مختلف مردم به تحقیق و تفحّص بپردازند و ببینند که آیا این همه نامهربانی و بارگذاری منفی که طی سال های اخیر داشته‌‌اند، اندکی بر اعتبار شما در میان مردم افزوده است یا خیر؟ این عده گمان می کنند اگر در فضای مجازی و حقیقی به نیروهای مردمی و مُصلح و معتدل و اصولی ناسزا گویند، از اعتبار آنها در میان مردم کاسته می شود؟ اگر فکر می کنند از اعتبار اصلاح طلبان، اعتدالیّون و اصول گرایان معتدل و مطالبه گرایان اقوام غیور جوان و زنان مردمی کاسته می شود، هرچه بیشتر بر این رویکرد پافشاری کنند نتیجه ای جز نه بزرگ از مردم دریافت نمی کنند. آموزه‌های دینی به ما می‌آموزد که با جوانان بیکار سخن از ارزش‌های معنوی و آخرت راندن تاثیر چندانی ندارد. چنانکه محصول این همه تلاش و متولیان امر را در میان مردم و جوانان مشاهده می کنید. شما اوّل باید دلهره و نگرانی آن جوانان را جستجو و درمان کنید. وقتی امام صادق (ع) فرمودند که امنیت و عدالت و فراوانی (معاش) اولین و بیشترین نیازمندی انسان‌ها در زندگی اجتماعی است، مسلماً امام صادق (ع) به درایت و با الهام از مکتب وحی و قرآن می‌دانستند که این سه احتیاج، بستری هستند که در آن شکوفایی ارزش‌ها و باروری معنویّت امکان پذیر است و لاغیر. پس بی تردید ارتقای کیفیّت زندگی هموطنان در سایۀ تعامل با دنیا، توجه به اقتصاد مولد و تحول در تقنین و اذهان با اعطای حقوق کامل شهروندی، الگویی است برای حل مشکلات مردم این مرز و بوم. آقایان گروه جریان خاص به ملّت منصفانه گزارش دهند که از این سه احتیاج اولیه، کدام یک را به ما ایرانیان عرضه فرمودند.

*با توجه به شرایط موجود چگونه می توان دغدغه های مردم را برای حضور در انتخابات آینده مرتفع کرد؟

در بلاتکلیفی تیم اقتصادی دولت و مجلس با تصمیمات تورم زا ، بسیار مفید و ضروری به نظر می رسد که با فراخوانی اقتصاددانان همۀ جریان های فکری ملت، برای مثال با طرح موفق دکتر مصدق و سیاست‌های او یک اقتصاد ملی، رقابتی و غیردولتی به ملت و دولت ارایه شود که موجب تقویت تدریجی ساختار مقاومت و رشد و استغنا و بی نیازی ملت و میهن ما گردد. الگویی که با اورهال نمودن عموم قوانین کشور و وضع قانون کارآمدتر در موضوع تولید کالا و خدمات با رویکرد و برخورداری سه ویژگی: کیفیّت مطلوب، هزینۀ کمتر و تعداد بیشتر بتواند در رقابت سالم اقتصادی و صادراتی با کشورهای سایر منطقه به توفیقات چشمگیر دست یازد و هم ثروت ملّی افزایش یابد، هم کشور با هزینۀ کمتر اداره شود و هم اینکه برای جمعیت جوان بیکار اقوام غیور ایرانی و سایر هموطنان، ظرفیّت های شغلی سرنوشت ساز مهیا شود. در این مقطع خاص تشدید تحریم های ظالمانۀ اقتصادی کشور توسّط جهان سلطۀ مستکبر، اورهال نمودن عموم قوانین کشور با استفاده از هوش مصنوعی به تأکید رهبری نظام و ضرورت فوق العادۀ عصر حاضر و اقتصاد بدون نفت با روایت مصدّقی، شاه بیت رهایی کشور از تورم لجام گسیخته و فشارهای معیشتی و کلید ارتقای کیفیّت سطح زندگی ایرانیان است.

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار