| کد مطلب: ۱۱۶۸۱۰۶
لینک کوتاه کپی شد

متهم ۳۲ ساله لنگرودی به همکاری با معاندان اعتراف کرد

پلیس فتا لنگرود پرده از فعالیت‌های یک متهم ۳۲ ساله برداشت که با انتشار مطالب تحریک‌آمیز و ارتباط با گروه‌های معاند، اذهان عمومی را هدف گرفته بود.

متهم ۳۲ ساله لنگرودی به همکاری با معاندان اعتراف کرد

به گزارش آرمان ملی انلاین، فرمانده انتظامی لنگرود از شناسایی و دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی، ارتباط و همکاری با گروه‌های معاند و ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

 سرهنگ ارسلان صبح‌زاهدی روز شنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی به قصد تشویش اذهان عمومی، انجام اقدامات خرابکارانه و همچنین انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه مسئولان شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود در ادامه گفت: با بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان پلیس فتا، هویت عامل این پرونده که سابقه فعالیت مجرمانه داشته مشخص شد.

این مقام انتظامی اضافه کرد: برابر هماهنگی قضائی به عمل آمده، متهم در اقدامی ضربتی توسط پلیس در شهر لنگرود دستگیر شد.

سرهنگ صبح‌زاهدی بیان کرد: متهم ۳۲ ساله در تحقیقات پلیس ابتدا منکر هر گونه بزه انتسابی شد اما پس از مواجهه با ادله و مستندات محکم پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با اشاره به اینکه متهم با ابراز ندامت و پیشمانی، فعالیت خود را متاثر از تبلیغات دشمن در فضای مجازی عنوان کرد، افزود: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

 

منبع : همشهری

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار