بستن
کد خبر: ۸۸۵۵۸

تنور داغ انتخابات فدراسیون کشتی

تنور داغ انتخابات فدراسیون کشتی

آرمان - بعد از جدایی رسول خادم از فدراسیون کشتی، این فدراسیون با سرپرست اداره می‌شد و حالا با نظر وزارت ورزش در واپسین روزهای سال 97 انتخابات این فدراسیون برگزار می‌شود. انتخاباتی که مدعیانی چون امیررضا خادم، علیرضا دبیر و علیرضا حیدری دارد!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌از خادم تا بی‌نشان‌ها

ثبت‌نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی از روز چهارشنبه ۱۵ اسفند به مدت 10 روز کاری در محل دبیرخانه فدراسیون کشتی آغاز شد و در ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه هفته جاری (۲۸ اسفند) به اتمام خواهد رسید. در روز اول ثبت‌نام، امیررضا خادم قهرمان، سرمربی تیم‌ملی و رئیس پیشین فدراسیون کشتی به‌عنوان اولین نفر با حضور در فدراسیون کشتی برای جانشینی برادر کوچکتر ثبت‌نام کرد، اما بعد از او ۵ نفری که برای ثبت‌نام اقدام کردند حداقل سابقه در کشتی را دارند که در بین آنها یک کارمند بانک و یک کارمند شهرداری هم دیده می‌شود. این درحالی است که حمید بنی‌تمیم سرپرست فدراسیون کشتی هنوز در انتخابات ثبت‌نام نکرده و همچنان دراین خصوص مردد است.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ثبت‌نام دبیر

علیرضا دبیر دارنده مدال طلای کشتی آزاد در المپیک 2000 سیدنی در محل فدراسیون کشتی حضور یافت و برای شرکت در انتخابات ریاست این فدراسیون ثبت‌نام کرد. علیرضا دبیر عضو سابق شورای شهر تهران و دارنده یک طلای المپیک و یک طلا و 2 نقره جهان اما خیلی زود مذاکرات خود را با روسای هیات‌های استانی آغاز کرده است. مسعود ریاضی رئیس هیات کشتی استان خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره درخواست دیدار علیرضا دبیر از وی و مباحث مطرح شده در این دیدار اظهار کرد: این جلسه یک ساعت و نیم به درازا کشید و در طول این جلسه علیرضا دبیر بیشتر صحبت کرد و من شنونده بودم. بحث حمایت و این حرف‌ها مطرح نشد و «دبیر» عنوان کرد تاکنون با 15 رئیس هیات کشتی برای اعلام برنامه‌هایش دیدار داشته و بر همین اساس نیز خواستار این جلسه شده بود. رئیس هیات کشتی خراسان رضوی افزود: دبیر هیچ‌ وعده و وعیدی نداد و فقط عنوان کرد هدفش این بوده که اعلام کند به‌طور قطع در انتخابات شرکت می‌کند. او درباره وضعیت کشتی، برنامه‌ها و اولویت‌هایش صحبت کرد و گفت برای حضور در انتخابات استخاره کرده و خوب آمده و قطعا در انتخابات شرکت خواهد کرد. دبیر حتی اعلام کرد «وظیفه داشتم بیایم و حرف‌هایم را بزنم و اعلام کنم در انتخابات شرکت می‌کنم، حتی اگر به من رای ندهی». وی خاطرنشان کرد: هیچ‌کدام از اعضای مجمع صراحتا از هیچ ‌کاندیدایی اعلام حمایت نکرده‌اند و در روز مجمع و پس از شنیدن برنامه‌های کاندیداها در نهایت بهترین انتخاب که به نفع کشتی باشد را انجام خواهند داد. از صداقت دبیر هم تشکر می‌کنم که هیچ ‌فشاری برای گرفتن عهد و تعهد نداشت!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ثبت‌نام حیدری

در هشتمین روز از ثبت‌نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی، علیرضا حیدری نایب‌رئیس اسبق فدراسیون که تجربه سرمربیگری تیم‌ملی کشتی آزاد در سال 2007 را نیز در کارنامه دارد، با حضور در محل فدراسیون برای شرکت در انتخابات پیش‌رو ثبت‌نام کرد. حیدری که در المپیک 2004 آتن مدال برنز را از آن خود کرد، در مسابقات جهانی سال‌های 1997 تا 2003 موفق به کسب یک مدال طلا، سه نقره و یک برنز شد. او اکنون ریاست فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی را برعهده دارد. یک ماه قبل حیدری در پاسخ به این سوال که در صورت رئیس‌شدن، سیاستش درقبال شوراهای فنی کشتی آزاد و فرنگی چیست، گفت: معتقدم شورای فنی یا نباشد یا اگر هست وظایف و چارچوب مسئولیت‌هایش روشن و شفاف باشد. اگر هست نظرش واقعا اعمال شود و در بین ۶ نفر اگر ۴ نفرشان به موضوعی رأی دادند بدون حرف و حدیث اجرا شود، اگر هم قرار است فقط نظر مشورتی بدهند اعلام شود. نمی‌شود شورای فنی را فقط برای ماله‌کشیدن بر ایرادات و نتایج ضعیفمان بخواهیم و هیچ ‌قدرتی هم نداشته باشند. باید همه تصمیمات و مسائل از جمله بودجه، هزینه، مسائل فنی و مدیریتی و…شفاف و صریح باشد و مردم در جریان تصمیمات قرار بگیرند. اینکه مسائل مبهم باشد به ضرر کشتی خواهد بود. برخی‌ها به زیر زیرکی کار کردن و پنهان‌کاری عادت کرده‌اند که این به ضرر ورزش ایران تمام شده است. وی در پایان با بیان اینکه کشتی ایران به‌خاطر کسب نتایج ضعیف طی یکی دو سال اخیر شرایط خوبی ندارد، گفت: در کشتی ما مهره‌سوزی شد و مهره‌ای مثل رسول خادم حیف شد. برخی‌ها نیز از ترس اینکه کشتی در المپیک نتواند انتظارات را برآورده کنند و آنها مسبب این نتایج باشند از آمدن و ثبت‌نام در انتخابات خودداری می‌کنند، در حالی که با وجود این شرایط مسئولان باید انتظار معقول و منطقی از کشتی در المپیک داشته باشند و نگاه نتیجه گرایی را کنار بگذارند. من برنامه‌هایم را آماده کرده‌ام. البته با هیچ‌کس مذاکره و لابی نداشته‌ام. برنامه‌ام را ببینند اگر خواستند رأی بدهند اگر نه که هیچ. من اگر بیایم و رأی بیاورم در خدمت همه اهالی کشتی خواهم بود و فقط برای سربلندی کشتی کار می‌کنم.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی