بستن
کد خبر: ۸۸۱۵۸

واکنش پرسپولیسی‌ها به اتهامات هدایتی

واکنش پرسپولیسی‌ها به اتهامات هدایتی

آرمان - پرداخت‌های حسین هدایتی یا همان «عابربانک» که علاوه بر استیل آذین و پرسپولیس به سایر ورزش‌ها و البته تیم‌ملی نیز انجام شده، حالا زیر ذره‌بین قوه قضائیه قرار گرفته و واکنش مدیران سابق ورزشی را در بر داشته است.

‌‌‌‌ ‌اتهامات در اولین جلسه
اولین جلسه رسیدگی به اتهامات حسین هدایتی معروف به عابربانک پرسپولیس و 10 متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی برگزار شد. قهرمانی نماینده دادستان اظهار داشت: «چه افراد ورزشی و چه افراد غیرورزشی بدانند هر چه که پول از هدایتی گرفته‌اند پول مردم بوده و باید بیایند پس بدهند تا دادسرا به آن ورود نکند». این بخشی از صحبت‌های نماینده دادستان در حاشیه دادگاه «حسین هدایتی» ابربدهکار بانک سرمایه بود. در چند سال گذشته همواره نام هدایتی به‌عنوان یک کلان سرمایه‌دار در بخش فوتبال به گوش می‌رسید تا جایی که سرمایه‌گذاری وی در این رشته، تیم فوتبال استیل آذین را به قهرمانی لیگ آزادگان و حضور در لیگ برتر رساند. البته کمک‌های هدایتی به فوتبال و باشگاه‌ها تنها به تیم فوتبال استیل آذین منتهی نشد، بلکه به گواه این متهم، او بارها در جریان قرارداد بازیکنان به تیم فوتبال پرسپولیس تهران، کمک‌هایی به این باشگاه بزرگ و پرطرفدار داشته است. وی همچنین مدعی شد یک‌میلیارد تومان به تیم‌ملی فوتبال ایران کمک و بخشی از حقوق معوقه کارلوس کی‌روش سرمربی پیشین تیم‌ملی ایران را پرداخت کرده است. وی البته در پاسخ به اظهارات نماینده دادستان گفت: «این کار منطقی نیست که بنده از سال ۹۲ تاکنون ۶۰۰‌میلیارد تومان در فوتبال خرج کنم تا مشهور شوم و کار عقلانی نیست.» همچنین هدایتی درباره پرداخت صدها سکه در جشن قهرمانی که از سوی نماینده دادستان مطرح شد، گفت: اگر من بابت اسپانسری پول پرداخت کرده یا کارخانه گرفته‌ام حکم اعدام مرا صادر کنید. ما پولی برای جشن قهرمانی ندادیم فقط یک یا دو دفعه به بازیکنان سکه دادیم که آن هم در بازی دربی بود که دو به چهار استقلال را بردیم و چهارصد سکه به بچه‌ها دادیم.
‌‌‌‌ ‌کمیته اخلاق به میدان آمد
در پی تشکیل دادگاه حسین هدایتی اسپانسر اسبق باشگاه پرسپولیس و مشخص شدن برخی از اخلال‌هایی که در نظام اقتصادی کشور داشته و رابطه این شخص با بانک سرمایه مورد بررسی قرار گرفته است، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال بابت دریافتی‌هایی که وی در باشگاه پرسپولیس انجام داده وارد عمل شد. در ادامه رسیدگی به پرونده فساد در بانک سرمایه برای تعدادی از بازیکنان و مربیان باشگاه پرسپولیس که از حسین هدایتی وجوهی را دریافت کرده‌اند پرونده در کمیته اخلاق تشکیل شده و دستور احضار برخی از آنها صادر شده است.
‌‌‌‌ ‌واکنش رویانیان
محمد رویانیان مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس درباره رقم دریافتی از حسین هدایتی متهم اقتصادی در قالب کمک بلاعوض در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: میزان مبلغ دقیق دریافتی باشگاه از هدایتی در خاطرم نیست تا در این‌باره صحبت کنم. به‌هر حال مبلغی که در دوران مدیریتم از هدایتی گرفتم کمتر از مدیران بعد از من بوده است. او درباره اینکه بابت دریافت پول از هدایتی به کمیته اخلاق احضار شده است، گفت: من به کمیته اخلاق احضار نشدم تا برای دریافت پول از هدایتی پاسخگو باشم.
‌‌‌‌‌ عضو سابق هیات مدیره چه گفت؟
محمدرضا حاجی‌بیگی، عضو سابق هیات مدیره و کمیته حقوقی باشگاه پرسپولیس در مورد شایعه دریافت پول از حسین هدایتی بیان کرد: در زمان حضور من در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، ما حتی یک ریال هم از حسین هدایتی دریافت نکردیم و شایعات در این باره را نمی‌پذیرم. او افزود: اگر در مقابل کمیته اخلاق و هر مرجعی قرار به پاسخگویی باشد، باید آنهایی که از هدایتی پول گرفتند، پاسخگو باشند. البته بعید می‌دانم هدایتی به باشگاه کمکی کرده باشد و اگر هدایایی هم از سوی او برای پرسپولیس و یا بازیکنان در دوره‌های قبلی در نظر گرفته شده است، فقط به صرف هدیه بوده است و فکر نمی‌کنم گرفتن هدیه مشکلی داشته باشد. حاجی‌بیگی در مورد اینکه حسین هدایتی متهم اقتصادی این روز‌ها به بازیکنان پرسپولیس پول داده است، گفت: من در مورد این ماجرا اطلاعی ندارم و فکر نمی‌کنم این موضوع صحت داشته باشد، اما اگر بحث هدیه بوده است، شرایط متفاوت است و اشکالی ندارد. به‌هر حال هدیه گرفتنی است و طرف با میل و رضایت خودش داده است.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی