بستن
کد خبر: ۸۵۵۳۱
حاضری مطرح کرد؛

مهمترین دستور کار دور جدید شورای عالی محوریت یافتن احزاب و تشکل‌های سیاسی است/ فعلا دنبال ساختن استخوان‌بندی شورا هستیم

مهمترین دستور کار دور جدید شورای عالی محوریت یافتن احزاب و تشکل‌های سیاسی است/ فعلا دنبال ساختن استخوان‌بندی شورا هستیم
یک عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: در این مرحله مهمترین مساله برای ما این است که در نظام جدید، توسعه سیاسی به معنی محوریت یافتن احزاب و تشکل های سیاسی پررنگ‌تر شود؛ یکی از محورها همین است که سهم و جایگاه احزاب و تشکل ها پررنگ تر دیده شود.

آرمان - به گزارش ارمان به نقل از ایلنا، علی محمد حاضری در خصوص شروع به کار دور سوم شوای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به منزله آغاز به کار سازوکار انتخاباتی جریان اصلاحات گفت: فعلا ما در مرحله بحث روی سازوکارها و ساختار هستیم تا صورت جدیدی از این شورای عالی شکل بگیرد.

وی ادامه داد: هر زمان که این ساختار جدید آماده شود، موضوع انتخابات نیز از دل همین شورا خارج خواهد شد که البته ما هنوز وارد آن مبحث نشده‌ایم .

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تشکیل کمیته اصلاح ساختار و آیین نامه شورای عالی سیاستگذاری، گفت: در این مرحله مهمترین مساله برای ما این است که در نظام جدید، توسعه سیاسی به معنی محوریت یافتن احزاب و تشکل‌های سیاسی پررنگ‌تر شود؛ یکی از محورها همین است که سهم و جایگاه احزاب و تشکل‌ها پررنگ‌تر دیده شود.

وی افزود: بحث دیگر نیز این است که ساختار تصمیم‌گیری و تعیین تکلیف جریان اصلاحات بر سازوکارهای مبتنی بر خرد جمعی استوار باشد و بر نقش آفرینی اشخاص حقیقی غلبه پیدا کند. بزرگان جریان اصلاحات در ساختار جدید باید سازوکار سازی انجام دهند و تصمیمات بر عهده خرد جمعی گذاشته شود به این معنی که اثر بزرگان در این مجموعه در ایجاد نظام تصمیم‌گیری و نه خود تصمیم‌گیری باشد.

وی همچنین در خصوص فضای موجود کشور و این تحلیل که اگر امروز وارد فضای انتخابات شویم سبد رای اصلاح‌طلبان وضعیت قابل قبولی نخواهد داشت، گفت: با کلیت این بحث موافق هستم اما آن چیزی که امروز در دستور کار جریان اصلاحات قرار دارد و اولویت ما است ساختن استخوان بندی شورای عالی است و بحث محتوایی باید بعد از این انجام شود.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی