بستن
کد خبر: ۸۵۱۹۲

حمله مربی تیم‌ملی به خبرنگار

حمله مربی تیم‌ملی به خبرنگار

آرمان - تیم‌ملی در دیداری تدارکاتی به مصاف ترینیداد وتوباگو رفت و با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید. مهم‌ترین اتفاقی که پس این دیدار رخ داد، حمله مربی تیم‌ملی به یک خبرنگار بود. پیشکسوتان در این خصوص اظهار نظر کرده‌اند.

گزارش بازی

تیم‌ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی میزبان ترینیدادوتوباگو بود. در دقایق نخست این بازی، سفیدپوشان ترینیدادوتوباگو بیشتر صاحب توپ بودند و روی یکی ـ دو ارسال هم فرصت‌هایی خلق کردند. در یکی از این فرصت‌ها جوینز با حرکتی که از سمت چپ انجام داد، مستقیما دروازه ایران را هدف قرار داد اما شوت این بازیکن پس از برخورد با تیرک افقی دروازه به اوت رفت، اما در ادامه بازی، قرمزپوشان ایران صاحب توپ و میدان شدند. در ادامه این دیدار حملات ایران به مرور بیشتر شد تا اینکه در دقیقه ۳۰ بازی سفیدپوشان حریف روی مهدی ترابی مرتکب خطای پنالتی شدند و کریم انصاری‌فرد نتوانست از این فرصت استفاده کند و شوت او را دروازه‌بان حریف مهار کرد و در نهایت توپ به اوت رفت. در اواخر نیمه نخست این دیدار هم ارسال خوب سفیدپوشان ترینیدادوتوباگو از سمت چپ، فرصت خوبی برای این تیم ایجاد کرد اما شوت مهاجم آنها به اوت رفت. اما در نهایت کریم انصاری‌فرد موفق شد در دقیقه ۵۰ بالاخره برای ایران گلزنی کند و با همین گل ایران موفق به پیروزی مقابل حریف خود شد. در ادامه هم توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد تا شاگردان کی‌روش به پیروزی یک بر صفر برسند.

حاشیه‌ها

پیش از آغاز دیدار ایران و ترینیداد و توباگو به احترام جی لوید ساموئل بازیکن اهل ترینیداد و توباگو که سابقه حضور در استقلال را هم داشت یک دقیقه سکوت توسط بازیکنان دو تیم صورت گرفت. حتی همسر ایرانی ساموئل هم در ورزشگاه حاضر شد و در جایگاه ویژه نشست اما در این بین عکس مرحوم هادی نوروزی نیز در دستان کاپیتان تیم‌ملی قرار داشت.کی‌روش پیشنهاد کرد که چون ساموئل بازیکن سابق استقلال بوده در کنار مراسم وی یاد و خاطره هادی نوروزی هم که در پرسپولیس حضور داشته گرامی داشته شود. در بین دو نیمه تماشاگران در اعتراض به بازی ضعیف تیم‌ملی، اقدام به تشویق برانکو کردند. وزیر ورزش که با تاخیر ۳۰ دقیقه‌ای به استادیوم آمده بود، به‌دلیل کیفیت پایین بازی، کم‌حوصله نشان می‌داد و گه‌گاهی مشغول چرت زدن بود و به‌همراه تاج به‌دلیل سرمای هوا در مقاطعی از پتو استفاده کردند. فدراسیون فوتبال از مربیان و مدیران لیگ برتری برای تماشای این بازی دعوت کرده بود که ظاهرا هیچ یک از سرمربیان و مدیران عامل تیم‌ها علاقه‌ای به حضور در ورزشگاه آزادی نداشته‌اند. تماشای رایگان بازی در عصر پنجشنبه هم موجب استقبال هواداران تیم‌ملی از این دیدار نشد.پس از اتمام این دیدار کی‌روش که در نشست خبری پیش از بازی شرکت نکرده بود تصمیم گرفت در پایان بازی هم این کار را انجام ندهد. حدود ۲۰ خبرنگار پس از پایان بازی در میکسدزون ورزشگاه آزادی ایستاده و قصد داشتند با بازیکنان تیم‌ملی مصاحبه بگیرند اما بازیکنان تیم‌ملی حتی از میکسدزون ورزشگاه آزادی هم رد نشدند و از کنار میکسدزون سمت اتوبوس رفتند. در حالی که یکی از خبرنگاران قصد داشت در زمان عبور مربیان ایران از میکسدزون ورزشگاه آزادی، مصاحبه‌ای ویدئویی با الکساندر لوپز مربی دروازه‌بانان ایران داشته باشد و سوالی از وی بپرسد، با واکنش تند و زشت اوسیانو کروز، دیگر مربی تیم‌ملی مواجه شد. اما پس از سوالی که خبرنگار از لوپز پرسید، اوسیانو کروز به خبرنگار حمله‌ور شد، تلفن همراه او را گرفت و پرتاب کرد ولی قائله همین جا به اتمام نرسید و مربی تیم‌ملی به مدت یک دقیقه مشغول فحاشی و استفاده از الفاظ زشت علیه خبرنگار شد؛ در همین حین نیز مارکار آقاجانیان به خبرنگار عنوان کرد که وقتی مربیان تیم‌ملی مصاحبه نمی‌کنند چرا از آنها فیلم می‌گیرد. در حالی که با میانجی‌گری افراد حاضر در صحنه خبرنگار به تونل خروجی ورزشگاه و اوسیانو کروز به داخل اتوبوس تیم‌ملی هدایت شده بود، مجددا نزدیک بود درگیری جدیدی اتفاق بیفتد. زمانی که کروز دوباره این خبرنگار را دید، اتوبوس تیم‌ملی را متوقف کرد و قصد داشت از اتوبوس خارج شود که بازیکنان تیم‌ملی اجازه ندادند دامنه این اتفاق گسترده‌تر شود.

نظر ذوالفقارنسب

بیژن ذوالفقارنسب درباره پیروزی یک بر صفر تیم‌ملی فوتبال ایران مقابل ترینیدادوتوباگو اظهارکرد: تیم ترینیداد هیچ شباهتی به رقبای ما در جام ملت‌های 2019 آسیا نداشت. در گروه ما در آسیا تیمی نیست که سبک بازی آن مانند ترینیدادوتوباگو باشد. معمولا بازی‌های تدارکاتی اهدافی دارد و من اصلا متوجه نمی‌‌شوم هدف و معیار انتخاب تیم ترینیدادوتوباگو برای دیدار تدارکاتی چه بوده است. پیشکسوت فوتبال کشومان در خصوص درگیری اوسیانو دا کروز، مربی تیم‌ملی با یکی از خبرنگاران و همچنین عدم مصاحبه کارلوس کی‌روش با رسانه‌ها تصریح کرد: کی‌روش چند وقت است دیگر خودش حرف نمی‌زند و اعضای کادرفنی‌اش را جلو انداخته و برخوردها هم فیزیکی شده است. متاسفانه برخورد آنها هم با اصحاب رسانه در این بازی بد بود. فدراسیون فوتبال حتما باید نسبت به این برخوردها واکنش نشان دهد. فدراسیون فوتبال و سخنگوی آن باید پاسخگو باشد که کجای دنیا کادرفنی یک تیم چنین برخوردی انجام می‌دهد.

مربی سابق تیم‌ملی چه می‌گوید؟

اصغر شرفی در مورد حاشیه‌های بازی دوستانه تیم‌ملی فوتبال کشورمان برابر ترینیدادوتوباگو و درگیری اوسیانو دا کروز، مربی تیم‌ملی با یکی از خبرنگاران گفت: واقعا بابت این اتفاقات متاسفم و نمی‌دانم چرا فدراسیون فوتبال واکنش نشان نمی‌دهد. کی‌روش هم مدام می‌نالد! او در آستانه هر تورنمنت و هر مسابقه فقط از نداشته‌ها و کمبودها حرف می‌زند و نمی‌دانم چرا فدراسیون فوتبال در مورد هزینه‌ها، دستمزد کی‌روش و خیلی چیزهای دیگر شفاف‌سازی نمی‌کند. پس فدراسیون فوتبال چه کاره است که کی‌روش و دستیارانش چنین برخوردهایی دارند؟ تاج جرات برخورد با کی‌روش و دستیارانش را ندارد! متاسفانه توهین سرمربی تیم‌ملی و دستیارانش ادامه دارد و قبلا همچنین اتفاقاتی را شاهد بودیم، اما هیچ‌کس جلوی آنها را نگرفت. سوال من این است که الان سرپرست تیم‌ملی کیست؟ اصلا مگر کی‌روش کسی را قبول دارد؟! کی‌روش فقط تاج را قبول دارد، چون از او پول می‌گیرد!

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی