بستن
کد خبر: ۸۳۶۵۹

جانم فداي ايران

جانم فداي ايران
رئیس جمهور: پاسخ ایران کوبنده خواهد بود / جهان محکوم کرد؛ حامیان تروریست روسیاه ماندند

آرمان - لباس‌های سیاه بر تن عزاداران حسینی بود که ماتم دیگری مردم ایران را فرا گرفت؛ دشمنانی که از هیچ مسیری نتوانستند به ایران و ایرانیان ضربه وارد کنند، با حمله ددمنشانه‌ای مردم بیگناه را هدف رگبار خود قرار دادند و به شهادت رساندند. آنچه دیروز در اهواز رخ داد، نمایش ناتوانی و عجز دشمن در مبارزه با شرف و غیرت ایرانی بود؛ پس از شهادت ۲۹ ایرانی در رژه نیروهای مسلح اهواز گروه‌های تروریستی برای مطرح کردن نام خودشان گوی این اقدام غیرانسانی را از یکدیگر ربودند. چنان‌که الاحوازیون و داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفتند، اما کمتر فردی روز گذشته توانایی التیام بخشی به پدر طاهای ۴ ساله‌ای را داشت که قرار بود پسرش امروز به مهدکودک برود و دیروز فرزندش را آورده بود که نظاره‌گر رژه نیروهای مسلح باشد، اما ناجوانمردانه به شهادت رسید. دیروز طاهاهای زیادی هم به سوگ پدرانشان نشستند؛ پدرانی که قرار بود امروز آنها را به مدرسه ببرند و برایشان دست تکان دهند. به‌ویژه فرزندان آن جانباز که پیش‌تر دلاوری پدر را در ۸ سال دفاع مقدس مشاهده کرده بودند و دیروز شاید در دل گفتند: «پدر شهادتی که منتظرش بودی فرارسید؛ شهادتت مبارک.»

دیروز در جریان رژه نیروهای مسلح در اهواز یک گروهک تروریستی 4 نفره با لباس نیروهای نظامی به میان مردم آمده و از پارک پشت جایگاه شروع به تیراندازی کردند که البته در نهایت با واکنش سریع نیروهای امنیتی هر 4 تن به هلاکت رسیدند. این حادثه تلفاتی نیز داشت و منجر به شهادت 25نفر از مردم و نیروهای نظامی و مجروحیت 69 نفر شد. در پی این واقعه شخصیت‌های لشکری و کشوری و همچنین مقامات کشورهای دیگر با صدور پیام‌های تسلیت با مردم ایران به‌ویژه اهوازی‌ها که همواره در عرصه‌های مهم دفاع از کشور مانند 8 سال دفاع مقدس پیشتاز بودند، همدردی کردند.

تاوان سنگین تروریست‌ها

بدون شک این اقدام تروریستی بدون پاسخ نخواهد ماند و دیروز هم معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: گروهک تروریستی جنایت‌آفرین در اهواز و همچنین حامیان آنان در منطقه و فرامنطقه، به زودی تاوان سنگینی برای این جنایت‌شان پرداخت خواهند کرد. سردار یدا... جوانی گفت: حمله تروریستی به یک مراسم رژه نظامی کاملا مردمی که با حضور اقشار گوناگون جامعه برگزار می‌شود، کار سختی نبوده و هیچ‌گونه ارزش نظامی ندارد. وی با تاکید بر اینکه پاسخ به این نوع اقدامات کور، به طور قطع‌ کوبنده و پشیمان‌کننده خواهد بود، افزود: گروهک تروریستی جنایت‌آفرین در اهواز و همچنین حامیان آنان در منطقه و فرامنطقه، به‌زودی تاوان سنگینی برای این جنایت‌شان پرداخت خواهند کرد. جوانی اظهار کرد: کسانی که این جنایت را مرتکب شدند و تعدادی از فرزندان این ملت را مجروح کرده یا به شهادت رساندند و همچنین حامیان آنان ‌باید بدانند که با این نوع اقدامات کور و بدون هر نوع ارزش نظامی، ‌هرگز موفق به ایجاد تزلزل در اراده ملت و نیروهای مسلح کشور نخواهند شد. معاون سیاسی سپاه تصریح کرد: نتیجه این نوع اقدامات دشمنان و عوامل داخلی آنان، ‌مستحکم‌تر شدن پیوند میان اقوام ایرانی و تقویت بیش از پیش وحدت ملی است.

دستور رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور هم در تماسی تلفنی با عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و غلامرضا شریعتی، استاندارخوزستان در جریان تازه‌ترین گزارش اقدام تروریستی در اهواز و روند شناسایی و رسیدگی به وضعیت مجروحان این استان قرار گرفت و دستورات لازم را صادر کرد. حسن روحانی در این تماس‌های تلفنی، ضمن آرزوی علو درجات برای شهدای این حادثه تروریستی و ابراز همدردی با خانواده‌های معظم این شهیدان، دستور داد تمام امکانات در جهت اقدامات فوری و امدادی برای رسیدگی به وضعیت مجروحان این حادثه تروریستی به‌کار گرفته شود. رئیس‌جمهور دستورات لازم را به وزارت اطلاعات برای بسیج همه امکانات دستگاه‌ها و نهادهای امنیتی و نظامی جهت شناسایی سریع تروریست‌ها و سرشاخه‌های ارتباطی آنان و برخورد قاطع و عبرت‌آموز با مرتبطان این جنایت صادر کرد. وی تاکید کرد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به کوچک‌ترین تهدید، کوبنده خواهد بود. اما کسانی که از این تروریست‌ها پشتیبانی تبلیغاتی و اطلاعاتی می‌کنند، باید پاسخگو باشند. عصر دیروز هم رئیس‌جمهور چنین توئیت کرد: «پاسخ جمهوری اسلامی ایران به اینگونه جنایات و حملات تروریستی کوبنده خواهد بود. کسانی که از این تروریست‌ها پشتیبانی می‌کنند پاسخگو خواهند بود. شهادت تعدادی از هموطنان عزیزمان را در حمله تروریستی اهواز به ملت ایران و خانواده‌های آنان تسلیت می‌گوید».

مرگ؛ سرنوشت 4 تروریست

سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکاری، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح درباره سرنوشت 4 تروریست توضیح داد: تروریست‌ها با عکس‌العمل خیلی سریع و قاطع نیروهای امنیتی مواجه شدند و این نیروها با وجود اینکه تعداد زیادی از مردم در محل حادثه حضور داشتند و در این شرایط محدودیت‌هایی برای مقابل با تروریست‌ها وجود داشت بلافاصله با دقت و سرعت عمل بسیار بالا سه تن از تروریست‌ها را درجا به درک واصل کردند و یک نفر را نیز مجروح و دستگیر کردند که این فرد نیز پس از انتقال به بیمارستان به دلیل جراحات وارده به درک واصل شد.

نقش پررنگ عربستان

سخنگوی سپاه با اشاره به اینکه این جریان از عربستان سعودی تغذیه می‌کند، گفت: اقدام آنها برای تحت‌الشعاع قرار دادن عظمت رژه نیروهای مسلح است. سردار رمضان شریف ادامه داد: چنین اقداماتی پیش از این هم مسبوق به سابقه است و این جریان به سمت کاروان‌های راهیان نور در سال‌های گذشته تیراندازی کرده است.

پاسخ به توئیت وقیحانه

ظاهرا به غیر از عربستان برخی افراد در کشورهای عربی منطقه همدست با تروریست‌ها هستند چنان‌که دیروز عبدالخالق عبدا... که برخی فعالان رسانه‌ای از وی به عنوان یکی از مشاوران دولت امارات هم نام برده‌اند، در سلسله توئیت‌هایی از حمله تروریستی در اهواز دفاع کرد و نوشت: «10 کشته در حمله به رژه نظامی در شهر اهواز در جنوب غرب ایران. حمله به یک هدف نظامی، اقدامی تروریستی نیست و انتقال نبردها به داخل ایران گزینه‌ای اعلام شده و طی مرحله آتی افزایش می‌یابد. حمله نظامی علیه یک هدف نظامی، اقدامی تروریستی نیست» که البته این اقدام وقیحانه بی‌پاسخ نماند و محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در واکنش به حمله تروریستی به اهواز و توئیت مشاور امیر ابوظبی در صفحه توئیتر خود نوشت: «اگر رژه درخيابان‌هاي يك شهر با حضور زنان و كودكان، هدف نظامي است، پس پايگاه‌هاي نظامي متجاوز در امارات يك هدف فوق نظامي است». همچنین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بی‌خرد و خودفروخته خواندن این مشاور به اظهارات خصمانه وی پاسخ داد. محسن رضایی در توئیتی در واکنش به این اظهارات خصمانه و کینه جویانه نوشت: مشاور بی‌خرد و خودفروخته ولیعهد ابوظبی با نقض آشکار قوانین بین‌الملل بر دخالت بیگانگان در حادثه تروریستی اهواز صحه گذاشت. وی تاکید کرد: پشیمانی سختی درانتظار اوست.

پیام یادگار امام

آیت‌ا... سیدحسن خمینی، یادگار امام(ره) با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: شهادت عزیزانمان در اهواز قلب همه را به درد آورد. کیست که در رثاى گروهى بى‌گناه که در سالروز دفاعى پاکبازانه از خاک سرزمینمان به شهادت رسیدند، اندوهناک نباشد و از اعماق دل بر دشمنان میهنمان نفرین نفرستد. خدا به شهیدان عزیز این روز درود فرستد و به بازماندگانشان صبر و اجر عنایت فرماید.

شناسایی آمران و عاملان

مسئولان کشور تاسف خود را از این اقدام تروریستی اعلام کرده و خواهان برخورد با عاملان و آمران شدند. علی لاریجانی، رئیس مجلس هم پیامی منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: «این حرکت ناجوانمردانه که در آستانه نمایش غرورآفرین توانمندی‌های نظامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس توسط چند عنصر مسلح تکفیری و وابسته به گروه‌های معاند انجام شد، بار دیگر عجز و ناتوانی دشمنان در مواجهه با اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران را نشان داد که چون توان مقابله با قدرت نظامی ایران را ندارند، اینگونه با قساوت و کینه به روی کودک و زن و مردم بیگناه آتش می‌گشایند و دست به تحرکات خصمانه می‌زنند. این جنایت در ادامه خباثت‌های چهل سال گذشته علیه انقلاب و نظام است، اما ملت ایران شهادت را افتخار خود می‌داند و اینگونه اقدامات هیچ‌گونه خللی در اراده راسخ آنها نخواهد داشت و همچون گذشته استوار و ثابت‌قدم به دفاع از آرمان‌های خویش ادامه خواهند داد. ضرورت دارد نیروهای امنیتی و انتظامی در اسرع وقت نسبت به شناسایی عوامل و ایادی این حادثه تروریستی اقدام کرده و آنان را به سزای اعمال ننگین‌شان برسانند.» در پیام حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور نیز تصریح شده است: «در سومین روز شهادت سید مظلومان و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین(ع) و سالروز شهادت تنها یادگار عاشورا، سیدالساجدین امام زین‌العابدین(ع) و همزمان با سالگرد آغاز تجاوز صدامیان عفلقی به سرزمین ایران اسلامی و هنگامی که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در کنار مردم همیشه در صحنه در سراسر کشور، مراسم باشکوه گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس را برگزار می‌کردند، در سرزمین شجاعت و ایثار اهواز سرافراز، دست جنایتکار استکبار و صهیونیست و عوامل منطقه‌ای و جیره‌خواران آنان از آستین گروهک جنایتکاری به نام الاحوازیه بیرون آمد و با حمله‌ای تروریستی و رذیلانه که نشان از ذلت و سرسپردگی آنان دارد، تعدادی از عزیزان نیروهای مسلح برگزارکننده رژه و مردم عزیز حاضر در صحنه را به خاک و خون کشیده و تعدادی را به شهادت رسانده و عده‌ای را نیز مجروح و مصدوم کرده‌اند. ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های معظم شهدای این حادثه و آرزوی سلامت کامل برای مجروحان و مصدومان، بدین وسیله مقرر می‌دارد سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات و نیروهای اطلاعاتی و امنیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی به عنوان ضابطین قوه قضائیه مجدانه و در اسرع وقت با انجام اقدامات اطلاعاتی و امنیتی همه عناصری که به هر نحو به این جریان محارب وابسته و همکاری داشته و دارند شناسایی و همراه مدارک و دلایل معرفی و تحویل نمایند. بدیهی است دادستان‌های محترم عمومی و انقلاب و نظامی حوزه‌های مربوطه موظف هستند کمال همکاری و مساعدت قضائی را با این عزیزان داشته باشند تا ضمن رسیدگی عادلانه و بر اساس موازین شرعی و قانونی تمام وابستگان به این گروهک جنایتکار و تروریست به‌عنوان باغی و محارب به دادگاه‌های انقلاب اسلامی معرفی شوند.» علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل نیز گفت: «جمهوری اسلامی به حرکت رذیلانه تروریستی امروز اهواز پاسخ محکمی می‌دهد.

حمله ددمنشانه و تروریستی در اهواز و به شهادت رساندن مردم مظلوم و بی‌دفاع کشورمان، بار دیگر نمایش اقدام کور و رذیلانه جنایتکارانی بود که اقتدار و عزت ایران اسلامی را هدف قرار داده‌اند.» سرلشکر رحیم صفوی مشاور عالی مقام معظم رهبری هم، تأکید کرد: «دشمنان جمهوری اسلامی تصور نکنند که با این حرکت ددمنشانه می‌توانند برای خود کسب حیثیت کنند و بدانند که ملت و نیرو‌های مسلح ما پاسخگوی این اقدامات خواهند بود». عباسعلی کدخدایی؛ سخنگوی شورای نگهبان با انتشار عکسی از حمله تروریستی در رژه اهواز در توئیتر به این حادثه واکنش نشان داد و نوشت: «چه رمزی بین همزمانی حمله تروریستی به مدافعان وطن و نگهبانان امنیت مردم با سالروز حمله صدام جنایتکار به میهن اسلامی وجود دارد؟ آیا این خود نشان از توطئه و همبستگی اشرار و اجانب برای نابودی مردم و کشور نیست؟» گفتنی است احزاب سیاسی مانند اتحاد، کارگزاران و... هم این اقدام ددمنشانه را محکوم کردند.

پاسخ به تروریست‌ها

مقامات دولتی هم ضمن تسلیت به خانواده شهدای حمله تروریستی اهواز از پیگیری و پاسخ کوبنده به تروریست‌ها و حامیانشان خبر دادند. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی آورد: «حادثه تروریستی امروز اهواز که در نخستین روز هفته دفاع مقدس رخ داد و موجب شهادت جمعی از نیروهای غیور مسلح جمهوری اسلامی ایران و نیز شهادت جمع دیگری از هموطنان عزیزمان به‌ویژه زنان و کودکان بی‌دفاع و مظلوم شد، نشانه دیگری از طراحی و توطئه‌گری دشمنان این ملک و ملت است. رژیم‌های مستبدی که برای پیشبرد اهداف آمریکا و صهیونیسم، مزدور می‌پرورانند و ثبات و امنیت و یکپارچگی ایران مقتدر را نشانه می‌گیرند خود می‌دانند که در پیشگاه ملت ایران و همه اقوام و مذاهب کشور جایگاه و پایگاهی ندارند و سرانجام خشونت و تروریسم کور، رسوایی منطقه‌ای و جهانی آتش افروزان است. شهادت مظلومانه این عزیزان را به آحاد ملت ایران، مردم بزرگوار و صبور اهواز و به خصوص بازماندگان داغدار آنان تسلیت می‌گویم و برای تمام مصدومان این حادثه از خداوند متعال سلامت و بهبودی کامل آرزو می‌کنم. بدون تردید این دست از اقدامات جنایتکارانه عزم ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه بی‌امان با تروریسم راسخ‌تر خواهد کرد و تروریست‌های جنایتکار و حامیان خبیث منطقه‌ای و خارجی آنها پاسخ این دست اعمال ننگین و ضد انسانی خود را دریافت خواهند کرد». محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه هم در صفحه توئیتر خود نوشت: «تروریست‌هایی که توسط یک رژیم خارجی به کار گرفته، آموزش دیده، مسلح شده و از آنها دستمزد گرفته بودند به اهواز حمله کردند. کودکان و بزرگسالان در میان تلفات حادثه بودند. ایران حامیان تروریست منطقه‌ای و اربابان آمریکایی‌شان را برای چنین حملاتی مسئول می‌داند. ایران در دفاع از جان ایرانیان به سرعت و قاطعانه پاسخ خواهد داد». عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس شورای امنیت کشور با صدور پیامی ضمن محکوم کردن حمله تروریستی اهواز تاکید کرد: «ملت ایران بداند قطره قطره خون این شهیدان دلیل محکمی بر عزم راسخ خدمتگزاران آنها در گرفتن انتقام از دشمن پلید است». مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید تاکید کرد: « همه جانباختگان حادثه تروریستی امروز در رژه نیروهای مسلح شهر اهواز، شهید محسوب می‌شوند.» محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار ویدئوی سخنان امام خمینی(ره) نوشت: «شهادت جمعی از نیروهای مسلح کشورمان در حمله تروریستی کوردلانه در اهواز را به خانواده آنها تسلیت عرض می‌کنم». سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت طی پیامی در مورد اتفاق اخیر در اهواز گفت: «ضمن عرض تسلیت به ملت شریف ایران، به‌ویژه خانواده‌های داغدیده در حمله تروریستی صبح شنبه و ارج نهادن به مقام شهدای گرانقدر، برای مجروحان این حادثه، آرزوی شفای عاجل دارم و به اطلاع هموطنان عزیز خوزستانی‌ام می‌رسانم، تمام مراکز درمانی در آماده‌باش کامل هستند». محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: «تروریست‌های وابسته و مزدوران وطن‌فروش بدانند که نمی‌توانند با انجام این دست از اقدامات ضد انسانی و خائنانه در عزم استوار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم بزرگ ایران در مبارزه با تروریسم و شرارت خللی وارد کنند و بدون تردید مرتکبان این جنایت غیرانسانی و نفرت‌انگیز را به سزای اعمال ننگین‌شان می‌رساند». حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور در واکنش به حمله تروریستی در اهواز با انتشار تصاویری از حمله تروریستی در اهواز در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اهواز می‌ایستد و تسلیم تروریست‌ها نمی‌شود. خوزستان پاسخ خواهد داد، اما نه فقط با گلوله!»

اعلام انزجار جهانی

حمله تروریستی روز گذشته در اهواز واکنش‌های زیادی در خارج مرزهای کشور داشت. رئیس‌جمهور روسیه در پیامی به رئیس‌جمهور کشورمان شهادت تعدادی از هموطنان در حادثه تروریستی اهواز را تسلیت گفت. ولادیمر پوتین یادآورشد: حادثه اهواز جنایتی خونین است و باید همه کسانی که در این حادثه نقش داشته‌اند به سزای اعمال خود برسند. وی خطاب به روحانی اظهار کرد: مسکو آماده است همکاری‌هایش با تهران را در زمینه مبارزه با تروریسم گسترش دهد. استفان شولز سفیر اتریش در تهران حملات تروریستی اهواز را محکوم کرده است. وی در پیامی که در توئیتر منتشر کرده، نوشته است: اتریش تسلیت عمیق خود را به خانواده قربانیان حمله تروریستی در اهواز اعلام می‌کند. من همچنین امیدوارم مجروحان به زودی سلامت خود را باز یابند. الستر برت، معاون وزیر امور خارجه بریتانیا نیز در توئیتر خود در واکنش به حمله اهواز با مردم ایران ابراز همدردی کرد. سفیر بریتانیا در تهران نیز به حمله امروز تروریست‌ها به رژه نیروهای مسلح در اهواز واکنش نشان داد. راب ماکر در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: یک حمله تروریستی شوکه کننده. به هر دلیلی که این اتفاق افتاده باشد، تروریسم باید محکوم شود. به همه خانواده قربانیان این حادثه تسلیت می‌گوییم. دولت اسپانیا نیز با صدور بیانیه‌ای که در سایت وزارت خارجه این کشور منتشر شد، حملات تروریستی شنبه در اهواز را محکوم کرد. در این بیانیه آمده است: اسپانیا، حمله تروریستی امروز صبح که در جریان رژه نظامی برای گرامیداشت سی‌ و هشتمین سال آغاز جنگ ایران و عراق را که در شهر اهواز اتفاق افتاد، به شدت محکوم می‌کند. بیانیه ادامه می‌دهد: اسپانیا همبستگی‌ خود را با ملت و دولت ایران ابراز داشته و مایل است مراتب تسلیت خود را به خانواده قربانیان ابلاغ کند و آرزوی بهبودی سریع مجروحان را دارد. وزیر امور خارجه پاکستان در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «پاکستان قویا حمله تروریستی به رژه در اهواز ایران را که به از دست رفتن جان چندین تن انجامید، محکوم می‌کند.» محمد فیصل ضمن ابراز عمیق‌ترین تسلیت‌ها به خانواده جان‌باختگانی که عزیزانشان را در این حادثه تاسفبار از دست داده‌اند، نوشت: «پاکستان تروریسم را در هر فرم و مانیفستی محکوم می‌کند». سیدعمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز در بیانیه‌ای حملات تروریستی امروز اهواز را شدیدا محکوم و تاکید کرد: «ایران و عراق در مبارزه با تروریسم در یک جبهه قرار دارند». حکیم در این بیانیه آورده است: «جریان حکمت ملی عراق اقدامات تروریستی را که در رژه نظامی امروز اهواز به وقوع پیوست و منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، به شدت محکوم می‌کند». رامیل اوسوپ اف، وزیر کشور جمهوری آذربایجان در پیامی خطاب به رحمانی فضلی وقوع حادثه تروریستی در شهر اهواز را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است: «خبر وقوع حادثه تروریستی در شهر اهواز در جنوب ایران در زمان برگزاری رژه نظامی که در نتیجه آن چند نفر جان خود را از دست دادند، موجب تاثر و اندوه فراوان شد». وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای که در خبرگزاری سانا این کشور منتشر شده، حمله تروریستی امروز به رژه نیروهای مسلح در اهواز را به شدت محکوم کرد. در این بیانیه همچنین آمده که سوریه با بازماندگان و دولت و حکومت ایران ابراز همدردی می‌کند. وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در پیامی به همتای ایرانی خود حمله تروریستی اهواز را به شدت محکوم کرد. وزارت امور خارجه ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای حمله به رژه نیروهای مسلح ایران در شهر اهواز در جنوب این کشور را محکوم کرد. دولت عمان با صدور بیانیه‌ای حمله به رژه نظامی در شهر اهواز ایران که به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد را محکوم کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «دولت عمان همواره تروریسم را در هر شکل، زمان، مکان و به هر دلیل و بهانه‌ای رد می‌کند».

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی