آرمان - هفته نخست فصل هجدهم لیگ برتر روز های گذشته برگزار شد. در پایان این هفته تیم های پرسپولیس و ذوب آهن موفق شدند حریفان خود را شکست دهند. روز گذشته اما تیم های استقلال، سپاهان و تراکتورسازی در گام اول متوقف شدند.
برد پرسپولیس
هفته نخست هجدهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر از ساعت 20:45 دقیقه روز پنجشنبه با دیدار تیمهای پدیده و پرسپولیس در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد آغاز شد. شروع بازی با حملات احساسی دو تیم همراه بود که سرعت گردش توپ را افزایش داده بود. با این حال اولین خطر جدی را تیم میزبان روی دروازه پرسپولیس ایجاد کرد که ضربه بازیکنان این تیم را رادوشوویچ دروازهبان پرسپولیس با پا برگرداند. بعد از این حمله پرسپولیسیها سعی کردند از زیر فشار دقایق ابتدایی میزبان خارج شوند. در دقیقه 7 حرکت سیامک نعمتی درون محوطه جریمه با اعلام خطای پنالتی توسط داور مسابقه همراه شد. این ضربه را علی علیپور در دقیقه 8 به نخستین گل پرسپولیس در فصل هجدهم لیگ برتر تبدیل کرد. در ادامه دو تیم فوتبال پایاپایی را به نمایش گذاشتند و هر چند موقعیتهایی را روی دروازه همدیگر ایجاد کردند اما نتوانستند دروازهها را بهطور جدی تهدید کنند. نیمه دوم با برتری و حملات پدیده آغاز شد و این تیم تلاش زیادی کرد تا هر چه زودتر به گل تساوی دست پیدا کند. این تیم در دقیقه 60 فرصت به تساوی کشاندن بازی به تساوی را داشت اما گلی به ثمر نرسید. در دقیقه 67 یک بار دیگر پدیده تا آستانه باز کردن دروازه سرخپوشان پیش رفت اما بازهم مداقعان پرسپولیس اجازه این کار را ندادند. در دقیقه 68 دفع ناقص رادوشوویچ باعث شد توپ به زیر تیر افقی دروازه برخورد کند اما بازهم وارد دروازه نشد. برانکو برای اینکه تیمش را از زیر فشار حملات پدیده خارج کند، گادوین منشا را بهجای عالیشاه وارد زمین کرد تا شاید با استفاده از سرعت این بازیکن بتواند خط دفاعی پدیده را عقب نگه دارد و فشار سنگین روی تیمش را بردارد. در دقیقه 76 بشار رسن که نمایش خوبی در این دیدار داشت توپی را روی دروازه ارسال کرد که گادوین منشا با ضربه سر دروازه حریف را تهدید کرد اما ضربه غافلگیر کننده این بازیکن با فاصله کمی از کنار تیر عمودی به بیرون رفت. برانکو که سعی داشت همین برتری یک بر صفر را برای تیمش حفظ کند و به نخستین سه امتیاز فصل هجدهم دست پیدا کند، در دقایق پایانی شایان مصلح را هم وارد زمین کرد تا قدرت تدافعی تیمش را بیشتر کند.
برد ذوبآهن در اولین بازی تاریخ نساجی
اولین دیدار نساجی مازندران در تاریخ لیگ برتر روز پنجشنبه برابر ذوبآهن، نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر فوتبال برگزار شد. میزبان در چند دقیقه ابتدایی بازی تحت تاثیر جو ورزشگاه و با استفاده از توپهای بلند روی دروازه ذوبآهن خطر ساز شد اما ذوبآهن بعد از گذشت ۵ دقیقه ابتدایی بر بازی مسلط شد و در دقیقه ۱۵ روی یک ارسال تیز از سمت راست توسط ادی گابریل هرناندز، مهاجم جدید خود به گل رسید. ذوبآهن که در نیمه نخست پس از به ثمر رساندن گل حاکم توپ و میدان بود نیمه دوم را هم با کنترل بازی آغاز کرد، آنها که بیشتر به حفظ توپ و نتیجه راغب بودند تا زدن گل بیشتر، در ۲۰ دقیقه پایانی عقب نشستند تا نساجی که نمیخواست در اولین دیدار تاریخ لیگ برتری خود بازنده باشد،پیش بکشد. شاگردان جواد نکونام که در دقایق انتهایی بازی هرچه داشتند برای به تساوی کشاندن بازی به کار بستند در نهایت موفق نشدند دروازه ذوبآهن را باز کنند تا این امید نمازی و شاگردانش باشند که اولین بازی خود را با برد پشتسر بگذارند. در دیگر دیدار روز پنجشنبه سایپا با 3 گل سپیدرود رشت را شکست داد و فولاد با نتیجه 2 بر یک پارس جنوبی را از پیشرو برداشت.
توقف استقلال و دیگر مدعیان
دیگر مسابقات هفته اول لیگ برتر روز گذشته برگزار شد. در اولین دیدار روز جمعه تیم های گسترش فولاد و استقلال خوزستان در تبریز به مصاف هم رفتند که نتیجه آن تساوی یک بر یک بود. سایر دیدارها اما بدون گل رقم خورد. تیم استقلال در اولین دیدار خود در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم پیکان رفت که این مسابقه در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید. تیم سپاهان هم در اصفهان با قلعه نویی نتوانست از سد تیم صنعت نفت آبادان بگذرد و این دیدار نیز با نتیجه ای مشابه به پایان رسید. تراکتورسازی در دیداری خارج از خانه مقابل نفت مسجد سلیمان نتیجه ای بهتر از تساوی بدون ثبت نکرد.