بستن
کد خبر: ۸۱۳۰۸

مراجع يك صدا حامي «وحدت ملي»

مراجع يك صدا حامي «وحدت ملي»

آرمان - دولت و مراجع رابطه نزدیکی با هم دارند چرا که رئیس‌جمهور یعنی حجت‌الاسلام حسن روحانی خود را شاگرد حوزه و پرورش یافته این قشر می‌داند. بنابراین سعی دارد تا از پیشنهادات مراجع و روحانیون در اداره کشور بهره بگیرد. روز پنجشنبه رئیس دفتر رئیس‌جمهور راهی قم شد و با مراجع دیدار کرد.

مقابله با گرانی

محمود واعظی به دیدارآیت‌ا... نوری همدانی رفت و این مرجع تقلید با اشاره به شرایط پیش آمده به دنبال مواضع جدید دولت آمریکا و خروج از برجام، گفت: وحدت رمز پیروزی و بقای جمهوری اسلامی بوده و امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که رابطه بین مردم با نظام و مسئولان با یکدیگر نزدیک‌تر و صمیمی‌تر باشد. وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور محترم فرزند حوزه و برخاسته از متن انقلاب هستند، گفتند: از دولت می‌خواهم با توجه به ضرورت مراقبت از وضعیت معیشت و زندگی عامه مردم، با نظارت و اشراف دقیق با گرانی مقابله کند. این مرجع تقلید تاکید کرد که مجموعه نظام، دولت و قوه قضائیه و سایر دستگاه‌ها باید با کسانی که در نظام اقتصادی اخلال می‌کنند، برخورد و آنان را مجازات نماید. رئیس دفتر رئیس‌جمهوری نیز در این دیدار گفت: متأسفانه از سوی دیگر برخی در این وضعیت به دنبال تسویه حساب با دولت هستند، اما منطق حکم می‌کند، زمانی که دشمن کلیت نظام را هدف قرار داده است، اختلافات را کنار گذاشته و به دنبال تسویه حساب نباشیم، بلکه همه دست به دست هم داده و با وحدت، تحت امر رهبری معظم انقلاب به دنبال حل مشکلات باشیم. آیت‌ا... علوی گرگانی نیز در دیدار رئیس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کردند: باید با تأمین مطالبات و نیازهای مردم رضایت آنها را حاصل کنیم تا به عنوان مهم‌ترین پشتوانه نظام و مهم‌ترین رکن وحدت، همچنان حامی و پشتوانه اصلی نظام باشند و مسئولان نیز باید تحت نظر مقام معظم رهبری و با همدلی و هماهنگی یکدیگر، در این راستا تلاش خود را مضاعف کنند.

حمایت از دولت

آیت‌ا... مکارم شیرازی در دیدار واعظی با بیان اینکه نمی‌توان منکر شد که در همه جا و از جمله دولت ضعف‌هایی وجود دارد، تصریح کرد: با این اوصاف اما در شرایط فعلی هرگونه تضعیف دولت امری کاملا خلاف است و همه باید از دولت حمایت کرده و در زمانی که دشمن همه توان خود را به‌کار گرفته تا به نظام جمهوری اسلامی ضربه بزند، باید دولت را تقویت کنیم. این مرجع افزود: امروز زمان تسویه‌ حساب‌های شخصی و حل اختلافات انتخاباتی نیست و اگر هم دولت در جایی ضعف دارد، همه باید کمک کنیم تا این ضعف‌ها برطرف شود. وی افزود: دولت در صدر اولویت‌های خود معیشت و زندگی عامه مردم را باید مراقبت کند و به‌گونه‌ای باشد که به دغذغه‌های اصلی مردم همانند ایجاد اشتغال بیشتر و مبارزه با قاچاق، مفاسد اقتصادی و گرانی اقلام اساسی، اهتمام بیشتری کند. این مرجع تقلید افزود: ما در نظام جمهوری اسلامی همه سرنشینان یک کشتی هستیم و سرنوشت واحدی داریم؛ لذا باید اختلاف سلایق را کنار گذاشته و اگر مسأله‌ای وجود دارد نیز با گفت‌وگو حل‌وفصل شود.

مطالبات ملت

آیت‌‌‌ا... ابراهیم امینی در دیدار رئیس دفتر رئیس‌جمهور با ابلاغ سلام به حسن روحانی و آرزوی موفقیت دولت ‌گفت: امروز دشمنی آمریکا آشکارتر از هر زمان دیگری شده و دیگر کسی نیست که در خباثت و خصومت آمریکا با جمهوری اسلامی و اصل نظام تردید داشته باشد. این مدرس برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی با مدیریت بسیار خوب و بی‌نقص مقام معظم رهبری و نیز مدیریت بسیار خوب دکتر روحانی که انصافا تاکنون بسیار خوب بوده است، به پیش می‌رود و به لطف خدا مردمی که با حضور خود در صحنه انقلاب را به پیروزی رسانده و نظام جمهوری اسلامی را مستقر کرده‌اند همچنان در صحنه حضور دارند و اگر بتوانیم همچون گذشته با رسیدگی مناسب به مطالبات مردم آنها را در صحنه نگه داشت، هیچ نگرانی از توطئه‌های دشمنان وجود نخواهد داشت. آیت‌ا... سبحانی هم در دیدار رئیس دفتر رئیس‌جمهور با ابلاغ سلام به روحانی، گفت: در وضعیت جدیدی که برای کشور پیش آمده است، باید تلاش کنیم با حفظ وحدت مردم را بیش از پیش به آینده امیدوار کنیم که لازمه این مهم تأمین رضایت و مطالبات عامه مردم است.

وحدت؛ نیاز امروز جامعه

آیت‌ا... شبیری زنجانی در دیدار رئیس دفتر رئیس‌جمهور با ابلاغ سلام و آرزوی توفیق برای رئیس‌‌‌‌جمهور و دولت گفت: وحدت، همواره یکی از اصولی‌ترین و اساسی‌ترین نیازهای جامعه اسلامی بوده و است و امروز با توجه به تشدید هجمه‌های دشمنان بیش از پیش به انسجام و همدلی نیاز داریم. آیت‌ا... شبیری زنجانی تاکید کرد: تفرقه‌‌‌‌افکنی روش فرعون بوده است که خداوند هم در قرآن کریم به آن اشاره کرده است که او برای پیشبرد نیات و اهداف باطل خویش مردم را فرقه فرقه می‌‌‌کرد و میان‌شان اختلاف می‌‌‌‌انداخت و از این اختلاف استفاده می‌‌‌کرد و دشمنان ما نیز امروز به دنبال یک چنین چیزی هستند و ما نباید اجازه بدهیم آنها چنین فضایی را به وجود بیاورند و باید در کنار هم متحد و منسجم از اسلام و کشور دفاع کنیم.

خدمت خالصانه

آیت‌ا... سیدجعفر کریمی نیز در دیدار رئیس دفتر رئیس‌‌‌‌‌‌‌‌جمهور با ابلاغ سلام‌های گرم و دعای خیر به رئیس‌‌‌‌جمهور گفت: روحانی را از ۳۰ سال پیش می‌شناسم و باور دارم که با تمام وجود و خالصانه برای خدمت به مردم پا به میدان گذاشتند، اما عده‌ای فریب دشمن را خورده و قدر ایشان را نمی‌دانند. وی با بیان اینکه امروز مشکلات جدی و بزرگی پیش روی دولت و نظام قرار دارد، اظهار داشت: ۲۵ سال در خدمت امام راحل بودم و از نیات و اهداف خالصانه و صادقانه ایشان آگاهی کامل داشتم اما امروز متأسفانه دست‌هایی در کار است که کوشش دارد اهداف مد نظر امام راحل محقق نشود. حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی، نماینده آیت‌ا... سیستانی در ایران نیز گفت: لازم است، ضمن حفظ و تقویت وحدت و همدلی میان مسلمانان در راستای مقابله با اسلام‌هراسی و به‌ویژه شیعه‌هراسی، تلاش‌های مؤثر و جدی انجام دهیم. گسترش و تعمیق تعامل دولت با مراجع و روحانیت می‌تواند اثربخشی تلاش‌ها برای مقابله با توطئه‌ها و تفرقه‌افکنی‌های دشمنان را ارتقا دهد.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی