بستن
کد خبر: ۸۱۱۷۴

شاگردان کی‌روش به‌دنبال تاریخ‌سازی

شاگردان کی‌روش به‌دنبال تاریخ‌سازی

آرمان - تیم‌ملی فوتبال کشورمان در آخرین دیدار مرحله گروهی جام‌جهانی 2018 به مصاف تیم پرتغال می‌رود. شاگردان کی‌روش روی کاغذ شانس صعود به مرحله بعد و تاریخ‌سازی دارند.

صحبت‌های کاپیتان

مسعود شجاعی کاپیتان تیم‌ملی فوتبال در نشست خبری پیش از دیدار این تیم برابر پرتغال حاضر شد و اظهارکرد: فوتبال بازی اشتباهات است و چیزی که برابر اسپانیا اتفاق افتاد ریسک بود،زیرا احتیاج به برد داشتیم. گلی هم که خوردیم نتیجه ریسک ما بود و پشیمان نیستیم.در بازی بعدی باید عملکرد خوبی داشته باشیم و از دیدارهای قبلی خود تجربه کسب کرده‌ایم. کاپیتان تیم‌ملی در ادامه گفت: باید از تجربیات دو بازی گذشته خود و همچنین جام‌های جهانی قبلی در بازی آینده خود استفاده کنیم. شرایط دو تیم پرتغال و ایران در این جام متفاوت است و میانگین سنی ما بسیار پایین‌تر از حریف است. شادابی و نشاط تیم ما بسیار زیاد است. ما در بازی‌های پیش اشتباهی نداشتیم و در نیمه دوم ریسک کردیم و تاوان ریسک، گاهی مثبت است و گاهی منفی. کمی ‌خستگی در آستانه دیدار با اسپانیا داشتیم که بسیار طبیعی بود اما چنین حالت و روحیه‌ای را اکنون در بازیکنان تیم نمی‌بینیم.

داور دیدار

انریکه کاسرس داور پاراگوئه‌ای، به‌عنوان داور دیدار ایران و پرتغال انتخاب شد.ادواردو کاردوسو و خوان سوریا هم کاسرس را در این بازی کمک خواهند کرد. این داور متولد شهر بوینوس آیرس در آرژانتین بعد از کوچ خانواده‌اش به پاراگوئه ملیتی از این کشور پیدا کرد.وی پیش از این،دیدار پرحاشیه روسیه میزبان برابر مصر در ورزشگاه کریستوفسکی سن‌پترزبورگ را برعهده داشت،جدالی که با برتری 3 بر یک به سود روس‌ها تمام شد تا مصر با محمدصلاح وداع تلخی از جام داشته باشند.انریکه کاسرس از سال 2010 به‌عنوان داور بین‌المللی در لیست الیت فیفا نامش ثبت شد و از آن روز در چند تورنمنت بین‌المللی از جمله جام‌جهانی 2014 و 2018 نیز قضاوت کرده است. حضور در جام باشگاه‌های جهان همین طور جام‌جهانی زیر 20 سال 2017 در کره‌جنوبی از دیگر تورنمنت‌های مهم این داور محسوب می‌شود که قرار است به‌همراه ادواردو کاردوزو و خوان زریلا دیدار ایران و پرتغال را به‌عنوان دومین بازی جام‌جهانی در ورزشگاه سارانسک سوت بزند.

گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در آستانه این دیدار، گزارشی از شرایط آن را منتشر کرد.در ابتدای این گزارش عنوان شده است: «تیم‌ملی ایران در آستانه تاریخ‌سازی در جام‌جهانی است و پرتغال نیز به‌عنوان قهرمانی اروپا انتظار یک بازی پرفشار را خواهد داشت.» در این گزارش آمده است: هر دو تیم در حالی گام به دیدار آخر خود در مرحله گروهی خواهند گذاشت که امیدوارند این آخرین حضورشان در جام‌جهانی ۲۰۱۸ نباشد.تساوی هم برای صعود پرتغال کافی خواهد بود،این در حالی است که ایران نیاز به پیروزی دارد تا بتواند راهی مرحله بعدی شود و زمینه جدیدی از پیشرفت را به‌دست بیاورد، زیرا ایران پیش از این هرگز نتوانسته از مرحله گروهی این رقابت‌ها صعود کند.ایرانی‌ها در دو دیدار قبلی،خودشان را یک حریف نیرومند نشان دادند، به‌ویژه در خط دفاعی. جنگندگی آنها یک کلین‌شیت را مقابل مراکش به ارمغان آورد، هر چند آنها هزینه ‌تنها اشتباه خود را برابر اسپانیا با قبول شکست پرداختند.از سوی دیگر آنها مقابل اسپانیا خطرناک ظاهر شدند و چند موقعیت مسلم گلزنی را به‌دست آوردند. بازیکنان ایران اگر کمی ‌شانس بیش‌تری داشتند،می‌توانستند بیش از یک گل به ثمر برسانند که در دیدار با مراکش به آن رسیدند سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا با اشاره به درخشش کریستیانو رونالدو در ترکیب پرتغال نوشته است: بر هیچ‌کسی پوشیده نیست که پرتغال چهار امتیاز کسب کرده‌ خود در دو دیدار قبلی را مدیون رونالدو است. پس از هت‌تریک این بازیکن در ترکیب قهرمان اروپا مقابل اسپانیا، او برابر مراکش هم موفق بود تا تیمش را یک گام به صعود به مرحله بعدی نزدیک‌تر کند. این دو تیم در تاریخ جام‌جهانی فقط یک بار با هم روبه‌رو شده‌اند که مربوط به مرحله گروهی جام‌جهانی ۲۰۰۶ آلمان می‌شود. پرتغال در آن دیدار ۲ بر صفر برنده شد و رونالدو نیز به‌عنوان یک بازیکن جوان توانست گل دوم تیمش را به ثمر برساند.

تماشای بازی در آزادی؟!

دیدار تیم‌های ایران و پرتغال برای علاقه‌مندان به ورزش و خانواده‌های آنها در ورزشگاه بزرگ آزادی به نمایش در می‌آید. ناصر محمودی‌فرد، مدیر مجموعه ورزشی آزادی با اعلام این خبر افزود: مجوز نمایش بازی ایران و پرتغال در ورزشگاه یکصد‌هزار نفری آزادی صادر شد و علاقه‌مندان به ورزش می‌توانند همراه اعضای خانواده خود این بازی را از روی سکوی تماشاگران مشاهده کنند.بر همین اساس درب مجموعه ورزشی آزادی از ساعت ١٩:٣0 به روی علاقه‌مندان باز می‌شود و آنها می‌توانند در مجموعه حضور یابند. البته برای بازی ایران و پرتغال یک نمایشگر بزرگ به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع در قسمت روبه‌روی جایگاه ورزشگاه آزادی کار گذاشته خواهد شد تا تماشاگران از طبقه اول و دوم ضلع غربی ورزشگاه، تماشاگر بازی باشند. او گفت: مشکلات فنی این نمایشگر بزرگ برطرف شده و تماشاگران با کیفیت مناسب نظاره‌گر بازی ایران و پرتغال خواهند بود.محمودی‌فرد در پایان خاطرنشان کرد: بلیت‌فروشی این مسابقه به مانند دیدار قبلی اینترنتی و از طریق سینما تیکت خواهد بود.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی