آرمان - تیم والیبال کشورمان در اولین دیدار هفته سوم لیگ ملتهای والیبال 2018 به مصاف چین رفت و به پیروزی قاطعانه 3 بر صفر دست یافت.
درگیری قبل از دیدار
کادر فنی تیمهای ملی والیبال ایران و چین در آخرین تمرین پیش از مسابقه با هم درگیری پیدا کردند. ملیپوشان کشورمان طبق برنامه نیم ساعت پیش از آغاز زمان تمرین خود جهت گرمکردن در سالن مسابقه حضور یافتند. تیمملی چین هم پیش از آغاز تمرین تیم ایران در حال برگزاری تمرین یک ساعته خود در سالن مسابقه بود. بنا به در خواست لوزانو و چینیها به اعضای تیمملی ایران پیش از اتمام کامل تمرین تیم چین اجازه ورود به سالن مسابقه داده نشد و بازیکنان تیمملی کشورمان تا پیش از اتمام تمرین چینیها، پشت دربهای ورودی زمین مسابقه منتظر نشستند. به نوشته سامانه جامع ورزشی «معروف» کاپیتان تیمملی پس از اتمام تمرین چینیها بازیکنان تیم ایران وارد سالن شدند و به گرم کردن پرداختند. این در حالی بود که بازیکنان تیم چین در گوشه کنار زمین مسابقه نشسته بودند و زمین مسابقه را بهطور کامل ترک نکردند. این موضوع با واکنش ایگور کولاکوویچ سرمربی تیمملی والیبال کشورمان مواجه شد و ایگور با مراجعه به مترجم و دستیار لوزانو از آنها خواست تا بازیکنان چین را به بیرون از زمین مسابقه هدایت کنند ولی بیتوجهی آنها منجر به خواهش و تذکر دوباره و سه باره ایگور به چینیها شد که این موضوع با برخورد زشت چینیها و درگیری لفظی کادر فنی دو تیم مواجه شد و با اعتراض و عصبانیت صریح امیر خوشخبر سرپرست تیمملی ایران قائله خاتمه پیدا کرد. ناظر فدراسیون جهانی پس از اتمام تمرین تیم ایران در جلسهای سرپرستان و سرمربیان دوتیم را فرا خواند و پس از بررسی موضوع، چینیها را مقصر این اتفاق دانست که این موضوع با دلجویی چینیها از ایگور و خوشخبر ختم بهخیر شد.
دیدارهای هفته دوم
پس از هفته اول لیگ ملتهای والیبال ۲۰۱۸ که در کشور فرانسه برگزار شد سروقامتان ایران در آرژانتین هفته دوم این رقابتها را برگزار کردند.در اولین دیدار این هفته تیمملی والیبال ایران موفق شد تیمملی والیبال آرژانتین که از هدایت ولاسکو بهره میبرد، با حساب 3 بر 2 شکست دهد.در دومین دیدار این رقابتها، تیمملی والیبال ایران با شکست مقابل تیمملی ایتالیا، سومین باخت خود در رقابتهای لیگ ملتهای والیبال را متحمل شد. تیمملی والیبال ایران در آخرین دیدار هفته دوم لیگ ملتهای والیبال مقابل تیمملی والیبال کانادا تن به شکست ۳ بر یک داد. پس از پایان هفته اول و دوم مردان بلندقامت والیبال ایران، هفته سوم رقابتها را در کشور روسیه و در نبرد با تیم چین آغاز کردند.
ست اول : ایران 25 - چین 19
تیمملی والیبال ایران از ساعت ۱۶ روز گذشته مقابل تیم والیبال چین که «رائول لوزانو» سرمربی سابق والیبال ایران را روی نیمکت خود داشت، صفآرایی کرد. بازیکنان ایران از ابتدای این ست و این بازی تیم برتر میدان بودند. بهویژه در زدن سرویس و دفاع روی تور خوب عمل کردند و بهنظر میرسید با آنالیز کامل مقابل تیمملی چین قرار گرفتهاند.
ست دوم : ایران 25 - چین 20
بازیکنان ایران در ست دوم نیز بهتر از حریف آسیایی خود بازی کردند هر چند بهنظر میرسید چینیها نسبت به ست اول کم اشتباهتر کار کنند. بازیکنان ایران مقابل سرمربی قبلی خود سرشار از انگیزه بودند و نمایش خوب آنها موجب شده بود به خوبی کسب امتیاز کنند. با وجود اینکه چینیها پرتلاش بودند اما تیم ایران با برنامههای دقیق در حملات سرعتی و تمرکز روی دریافتهای اول توانست اختلاف امتیاز زیادی ایجاد کند و با حاشیه امن به کار خود در این ست ادامه دهد. وقت استراحت فنی اول این ست با برتری 8 بر 6 ایران و وقت استراحت فنی دوم با برتری 16 بر 10 ایران همراه بود. سامان فائزی در ادامه این ست بهجای علی شفیعی راهی میدان شد. بازیکنان ایران درتوپگیری نمایش خوبی داشتند و در آن طرف میدان تیم چین نسبت به اوایل ست آشفته عمل میکرد و همین بههم ریختگی و زیاد شدن درصد اشتباهات فردی چینیها لوزانو را مجاب کرد تا بار دیگر درخواست وقت استراحت کند. در پایان این ست بازیکنان چین تلاش کردند اختلاف امتیاز ایجاد شده را کم کنند اما در نهایت 25 بر 20 بازنده ست دوم شدند. ایران با پیروزی در این ست، 2 بر صفر پیش افتاد.
ست سوم : ایران 25 - چین 15
بازیکنان چین برای جبران دو ست باخته، به ست سوم پا گذاشتند و سه امتیاز نخست ست سوم را به نام خود ثبت کردند.همین موضوع موجب شد کولاکوویچ به منظور جلوگیری از روند امتیازگیری این تیم ، وقت استراحت درخواست کند. رائول لوزانو در این ست تغییرات اندکی در ترکیب تیمش ایجاد کرده بود که نشان میداد در تلاش است که بازنده این ست نباشد. با این وجود بازیکنان ایران در این ست نیز خیلی زود تیم برتر میدان شدند و چینیها نتوانستند برتری خود را حفظ کنند. رائول لوزانو در وقتهای استراحت این بازی با داد و فریاد سعی در وارد کردن شوک به بازیکنانش بود و مشخص بود به شدت از دست بازیکنانش عصبانی است. عملکرد خوب بازیکنان ایران حتی وقتی با 9 امتیاز اختلاف پیش افتاده بودند، ادامه داشت و بازیکنان تا امتیاز پایانی جنگیدند و عقبنشینی نکردند. شاگردان کولاکوویچ در این ست با اختلاف امتیاز عالی و نتیجه 25 بر 15 توانستند برنده ست شده و در مجموع 3 بر صفر برنده این مسابقه شوند. تیمملی والیبال ایران در ادامه مسابقات هفته سوم خود روز شنبه نبردی سخت با تیم قدرتمند برزیل خواهد داشت. بازی سختی که برای شاگردان ایگور کولاکوویچ یک چالش بزرگ بهشمار میرود.