بستن
کد خبر: ۸۰۳۲۱

بازتاب خط‌خوردن ۴ سرخــابی از تیم‌ملی

بازتاب خط‌خوردن ۴ سرخــابی از تیم‌ملی

آرمان - حسین ردکا: تیم‌ملی کشورمان که خود را برای حضور در جام‌جهانی‌ آماده می‌کند در حالی در دیداری تدارکاتی به مصاف ترکیه می‌رود که کی‌روش روی نام سیدجلال حسینی، وریا غفوری، سیدحسین حسینی و کاوه رضایی را خط قرمز کشیده است. پیشکسوتان در این خصوص واکنش نشان دادند.

خط خوردن

اسامی‌ بازیکنان تیم‌ملی فوتبال کشورمان برای حضور در اردوی ترکیه اعلام شد تا 24 مرد کارلوس کی‌روش برای مصاف با تیم‌های مراکش، اسپانیا و پرتغال در جام‌جهانی‌ 2018 نیز مشخص شوند.همچنین سیدجلال حسینی، وریا غفوری، سیدحسین حسینی و کاوه رضایی در فهرست استندبای تیم‌ملی قرار دارند. فهرست نهایی تیم‌ملی برای حضور در جام‌جهانی‌ چهارم ژوئن 2018 (14 خردادماه 1397) به فیفا اعلام خواهد شد.

آقای منتقد

حسن روشن در خصوص خط خوردن ووریا غفوری، سیدجلال حسینی، سید حسین حسینی و کاوه رضایی اظهارکرد: واقعا ووریا غفوری خط خورد؟ مگر می‌شود آماده‌ترین بازیکن حال حاضر فوتبال ایران خط بخورد؟ وریا یکی از بازیکنان خوب ایران است،کسی که در حال حاضر آماده است و یکی از بهترین دفاع‌ راست فوتبال ایران است، اگر قرار بود خط بخورد چرا کی‌روش از این بازیکنان دعوت کرد. وی در ادامه گفت: جام‌جهانی‌ میدان بزرگی است، خیلی تجربه‌های ناچیز ما در این رقابت‌ها فایده‌ای ندارد اما می‌توانستیم از سیدجلال حسینی استفاده کنیم، نمی‌دانم چرا از این بازیکنان استفاده نشد. پیشکسوت فوتبال استقلال در ادامه گفت: واقعا کی‌روش آدم عجیبی است، مطمئنا دلایلی برای خودش دارد و به هیچ‌کسی پاسخ نمی‌دهد، کی‌روش در جام‌جهانی‌ گذشته زمانی که علیرضا حقیقی را وارد دروازه کرد و به‌عنوان شماره یک تیم ایران در برزیل استفاده کرد،همه تعجب کردند، انصافا عملکرد بدی هم نداشت و خوب بازی کرد اما با خط‌زدن این بازیکنان متوجه خواهیم شد که کارلوس کی‌روش از بازیکنان ایرانی به‌عنوان یک کاسبی استفاده می‌کند که بتواند در نقل‌وانتقالات از این بازیکنان استفاده کند، شاید چون سیدجلال حسینی و وریا نمی‌توانند لژیونر شوند آنها را خط‌زده است.وی در ادامه گفت: مردم باید از کی‌روش بپرسند که چرا وریا را خط‌زده است؟ بازیکنی که هم در بخش دفاعی و هم در بخش هجومی ‌موثر بوده. روشن در ادامه گفت: کاوه رضایی یکی از بازیکنانی است که در اروپا گلزنی می‌کند و شرایط خوبی دارد اما با توجه به اینکه تو چشم نیست و کمتر دیده می‌شود بهانه خوبی برای کی‌روش است که بخواهد بگوید این بازیکن را خط‌زده است.حسن روشن در ادامه درباره اینکه آیا در جام‌جهانی‌ نتیجه خوبی خواهیم گرفت یا خیر، گفت: امسال مطمئن باشید نتایج که در جام‌جهانی‌ کسب می‌کنیم خیلی بد خواهد بود و متاسفانه کی‌روش به فکر آبروی ایران نیست. به هیچ‌کسی توضیح نمی‌دهد که برای چه بازیکنان را انتخاب کرده و چرا خط‌زده است؟ حتی رئیس فدراسیون هم جرات ندارد از کی‌روش سوال بپرسد ولی انصافا وریا غفوری خیلی خوب بود. چنین بازیکنی کم پیدا می‌شود که همه چیز را داشته باشد و به‌عنوان یک فوتبالیست کامل باشد. کی‌روش تا به امروز هیچ‌کاری برای فوتبال ایران نکرده است و مطمئنا اگر بعد از جام‌جهانی‌ یا جام ملت‌های آسیا به‌عنوان سرمربی جایگزین کی‌روش شود دوباره باید از صفر شروع کنیم.

فکر کی‌روش

رسول کربکندی، پیشکسوت فوتبال ایران درباره لیست اعلام شده تیم‌ملی فوتبال ایران برای اردوی ترکیه و همچنین غیبت عجیب سیدجلال حسینی و وریا غفوری در این لیست، اظهارکرد: این سوالی است که شخص آقای کارلوس کی‌روش باید جواب بدهد اما این کارها از او بعید نیست و قطعا تفکری پشت این لیست خوابیده است. وی افزود: من اهداف کی‌روش را نمی‌دانم اما برنامه‌های مختلفی می‌تواند در پشت پرده این لیست باشد. به‌طور قطع کی‌روش یک استراتژی خاصی برای جام‌جهانی‌ دارد. شاید او می‌خواسته در یک بازی سنگین و دوستانه تعدادی از بازیکنان را امتحان کند تا ببیند آیا توان بازی کردن مقابل تیم‌های سر سخت را دارند یا نه. شاید هم می‌خواهد آرام آرام به ترکیب اصلی خود برسد. کربکندی ادامه‌ داد: به‌‌هر حال هر نامی‌ که کی‌روش برای حضور در اردوی ترکیه در این لیست قرار داده، فکری پشت‌سر آن بوده است که سرمربی تیم‌ملی ایران باید جوابگوی آن باشد. فرقی نمی‌کند اگر او بخواهد در جام‌جهانی‌ با این نفرات نتیجه‌ بگیرد یا نه؛اما لیست اعلام شده توسط او یعنی اینکه باید خود او نیز جوابگوی نتایج احتمالی باشد.

بدشانس

در پی اعلام لیست 24 نفره تیم‌ملی فوتبال کشورمان برای اردوی پیش‌روی ترکیه،سایت «وال‌فوت» بلژیک در این‌باره نوشت: کاوه رضایی در این فصل لیگ دسته اول فوتبال بلژیک 16 گل به ثمر رسانده و 6 پاس گل برای هم‌تیمی‌هایش ساخته و این فرصت را دارد تا در بازی مقابل استاندارد لیژ آمار خود را بهبود ببخشد،اما در آستانه این بازی خبر بدی به‌گوش او رسید. این سایت ادامه داد: نام کاوه رضایی در لیست 24 نفره تیم‌ملی فوتبال ایران برای جام‌جهانی‌ 2018 روسیه نیست،اگرچه او به‌عنوان بازیکن رزرو این فرصت را دارد که در صورت بروز اتفاقی به تیم‌ملی دعوت شود. در سوی دیگر رامین رضاییان،مدافع اوستنده یکی از آن بازیکنان خوش‌شانسی است که نامش در لیست نهایی تیم‌ملی است. این موضوع در مورد رضا قوچان‌نژاد،مهاجم پیشین تیم استاندارد لیژ نیز صدق می‌کند.

نظر کاپیتان سابق تیم‌ملی

کریم باقری در مورد اعلام لیست جدید تیم‌ملی برای بازی با ترکیه و متعاقب آن حضور در جام‌جهانی‌ 2018 روسیه اظهارکرد: واقعا از شنیدن خط خوردن نام سید‌جلال حسینی و وریا غفوری از لیست تیم‌ملی شوکه شدم چون انتظار نداشتم این دو بازیکن که از بهترین‌های لیگ بودند در جام‌جهانی نباشند. شاید هم این لیست نهایی تیم‌ملی نباشد و مربیان تیم‌ملی برنامه خاصی دارند.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی