بستن
کد خبر: ۷۸۳۷۱

از شیطنت روس‌ها تا صحبت‌های خادم

از شیطنت روس‌ها تا صحبت‌های خادم

آرمان - به‌رغم محرومیت کشتی‌گیر و مربی کشتی کشورمان، حرف‌وحدیث‌ها در مورد تعلیق کشتی ایران به پایان نرسیده است! این‌بار روس‌ها هم شیطنت کرده و البته فدراسیون کشتی هم اظهار ناتوانی کرده است.

صحبت‌های رسول خادم

رسول خادم درباره مشکلات پیش‌روی ورزش ایران در میادین جهانی و بین‌المللی مقابل حریفان رژیم صهیونیستی گفت: ورزش به‌عنوان یکی از ابزارهای فشار سیاسی نظام صهیونیستی در سطح بین‌الملل بر ایران، در دستور کار فعالیت‌های دیپلماتیک این رژیم قرار گرفته و با برنامه‌ریزی بسیار دقیق و با کمک کشورهایی از جمله روسیه، در حال سرمایه‌گذاری گسترده در رشته‌های ورزشی از جمله کشتی است که ایران در سطح بین‌المللی در آنها مدعی است. وی افزود: بر همین اساس این موضوع به‌خصوص در کشتی با سرعت مضاعفی در دنیا گسترش یافته و امروزه ما حتی در مسابقات بین‌المللی نیز با مشکل روبه‌رو شدن با آنها مواجه هستیم. خادم ادامه داد: این رژیم در گذشته به ندرت ورزشکارانش را به مسابقات بین‌المللی مهم و جدی اعزام می‌کرد و بیشتر ما در مسابقات جهانی با آنها دچار چالش می‌شدیم، اما الان می‌بینیم که حتی در تورنمنت‌های بین‌المللی نیز حضور دارند و کشتی‌گیران به استخدام درآمده آنها، در قرعه‌کشی‌ها و وزن‌کشی‌ها شرکت می‌کنند. این همان موضوعی است که من قبلا اشاره کرده بودم. ما با یک برنامه‌ریزی جدی که از سوی کمیته بین‌المللی المپیک هم دقیقا رصد می‌شود، مواجه هستیم. رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: نمی‌توانیم خودمان را به خواب بزنیم، چون به‌زودی هزینه‌های اجتماعی فرار از واقعیت‌ها و عدم ورود جدی برای تعیین تکلیف موضوع از سوی مراجع ذیصلاح در این خصوص گریبان کل ورزش بخصوص رشته‌های المپیکی ما را خواهد گرفت. خادم تاکید کرد: با توجه به پیش‌رو‌بودن رقابت‌های کسب سهمیه المپیک۲۰۲۰ در رشته‌های ورزشی مختلف، اگر موضوع شفاف نشود و نتوان توضیحات و توجیهات لازم را برای مردم داشته باشیم، این موضوع هزینه‌های اجتماعی ناخوشایندی برای کشور خواهد داشت. نمی‌توان تصمیمی را که امروز به‌دلیل حساسیت‌های سیاسی و اجتماعی مختلف، اجرای آن بازتابی جهانی دارد، صادر کرد.وی خاطر نشان کرد: منصفانه نیست ورزشکار، مربی و فدراسیون به‌گونه‌ای خط مقدم جبهه باشند و مقامات مسئول از صدها کیلومتر دورتر فقط رمز حمله را تنظیم کنند و آن‌را با پیک بفرستند؛ آن‌هم بدون اینکه بدانند امروز شیوه تاکتیک حریف نسبت به آنچه آنها در ذهن دارند، تغییر کرده است و ضرورت دارد گزارش‌های جدید و واقع‌بینانه‌ای برای مراجع تصمیم‌گیرنده در این خصوص تنظیم کنند و تصمیمات پشت جبهه با واقعیات سنگرهای خط مقدم باید همخوانی داشته باشد. رئیس فدراسیون کشتی گفت: دلیل این همه تلاش برای دیده نشدن را متوجه نمی‌شوم. امروز قهرمانان ملی ما که در خط مقدم جبهه کسب افتخار و آبرو برای کشور هستند، نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند. داستان یک بام و چند هوا، سرانجام ناخوشایندی خواهد داشت.

شیطنت روس‌ها

سایت کشتی داغستان روسیه در مطلبی شیطنت‌آمیز ادعا کرده است که طبق قوانین IOC علیرضا کریمی و مربی‌اش باید مادام‌العمر محروم شوند و کشتی ایران نیز باید به مدت یک سال از حضور در میادین بین‌المللی محروم شود. این سایت روسی در ادامه نوشته: «اتحادیه جهانی کشتی جریمه سبکی برای کشتی ایران در نظر گرفته و تاکید کرده اگر این اتفاقات تکرار شود، جریمه بعدی سنگین‌تر خواهد بود». سایت داغستان همچنین عنوان کرده که این برای اولین بار نیست که کشتی‌گیران ایرانی برای عدم رویارویی با رژیم ‌صهیونیستی خود را قربانی می‌کنند و به مسابقات ادامه نمی‌دهند. این اظهارات و مداخلات علنی روس‌ها در ماجرای اخیر کشتی ایران در حالی مطرح می‌شود که ایران همواره یکی از رقیبان جدی روسیه در کشتی بوده و قطعا محرومیت ایران به‌نفع این کشور خواهد بود،بنابراین روس‌ها به‌دنبال ضربه زدن به کشتی ایران با دامن زدن به مساله عدم رویارویی با رژیم‌صهیونیستی هستند. اخیرا اتحادیه جهانی کشتی علیرضا کریمی را 6 ماه و مربی‌اش را 2 سال از حضور در کشتی محروم کرد.

نظر برزگر

منصور برزگر در این‌باره اظهار داشت: صحبت‌های اخیر نناد لالوویچ حساسیت موضوع پرونده علیرضا کریمی را به متولیان و دست‌اندرکاران ورزش ایران نشان داد. وی افزود: متاسفانه صحبت‌های لالوویچ نشان می‌دهد بحث در مورد مبارزه‌نکردن با کشتی‌گیران رژیم اشغالگر قدس بسیار جدی شده و مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش باید در این زمینه تصمیم‌گیری جدی کنند. وی ادامه داد: خادم در زمینه صدور رأی کریمی از همه اعتبار خود بهره برد تا کمترین تبعات برای کشتی ایران به‌وجود بیاید. نایب قهرمان المپیک تصریح کرد: بی‌‌‌شک از این پس نه‌تنها کشتی بلکه کل ورزش توسط IOC به‌دقت رصد می‌شود و امیدوارم نهادهای بالادستی تکلیف این قضیه را روشن کنند. سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اظهار نظر صریح رئیس اتحادیه جهانی بی‌‌‌شک از این پس کاری از دست خادم و جایگاه وی در هیات رئیسه هم بر نمی‌آید و جالب این است که رشته‌های دیگر که مانند کشتی درگیر این مساله هستند،ترجیح داده‌اند در این زمینه سکوت کنند زیرا قطعا به فکر جایگاه خود هستند.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی