آرمان ملی آنلاین - به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، حمید رضا حاجوی در خصوص پروژه های در دست اقدام شهرداری منطقه یک که قرار است در سال ۱۴۰۱ افتتاح شود افزود: ساماندهی میدان تجریش به لحاظ کاربری، شهری است که بخشی از ان در پازل اول در پلازا و قدمگاه حضرت صالح (ع) اقدام شد و در دو رینگ دیگر در غرب و شرق این پلازا اقدامات شهرسازانه در دست اقدام است که پدیده آن ترکیب و ساماندهی ضلع جنوبی میدان تجریش است.
حاجوی با تاکید بر طراحی و انتخاب طرح برتر در مسابقه میدان تجریش گفت: در حال حاضر این میدان تبدیل به فلکه شده و دهه های زیادی است که توجه شهرسازانه به آن نشده است و طراحی آن توسط شهرسازان و مردم صورت خواهد گرفت و جنس این طراحی ها از دل مردم بر می آید و اثار مستقیمی در اجرا خواهد داشت که به بهترین طرح ها جوایزی نیز اهدا خواهد شد
حاجوی افزود: خیابان شهرداری به عنوان یکی از خیابان های اصلی منطقه شمیرانات باز طراحی
و با محوریت پیاده رو اقدام خواهد شد.
او به زیر گذر خیابان دزاشیب در خیابان شهرداری نیز اشاره و تاکید کرد: این زیر گذر نقش مهمی در روان سازی ترافیک در مجموعه شهری خواهد داشت.