بستن
کد خبر: ۴۲۸۹۰
حافظی:

حفظ جان مردم مهمتر از افتتاح خط 8 مترو است

حفظ جان مردم مهمتر از افتتاح خط 8 مترو است
رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر گفت: به طور حتم خط 8 مترو تلاش و کار باارزشی است اما انچه بیش از همه اهمیت دارد حفظ جان مردم است.

آرمان - به گزارش آرمان به نقل از ایلنا،‌ رحمت‌الله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران ضمن تقدیر از خبرنگاران با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی جامعه امروز بیش از پیش نیازمند آگاهی بخشی و شفاف‌سازی هستیم، گفت:‌ با توجه به آغاز سال تحصیلی از نیروی انتظامی درخواست می‌کنیم برای کنترل ترافیک ناشی از آغاز مدارس تدابیر ویژه‌ای اتخاد شود.

او ادامه داد: مطمئنا خط 8 مترو نیز تلاش و کار ارزشمندی است، اما آنچه بیش از همه دارای اهمیت است حفظ جان مردم است من نتوانستم گزارش مشخصی در این باره به دست بیاورم اما از منظر یک شهروند باید بگویم در برخی از مکان‌ها فاصله اتوبان و متروی روزمینی فقط چند متر بوده و فقط از طریق نرده جدا می‌شود در همین راستا انتظار داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیش بینی‌های لازم صورت گیرد تا آسیب جدی وارد نشود.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی