آرمان ملی آنلاین -سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جلسه زمستان گرم که با حضوراحمد رضایی مدیر اداره ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، سید عباس سجادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه، حسین فتحی مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری این منطقه و دیگر مسئولین برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: شهرداران نواحی دهگانه منطقه باید در جغرافیای محل خدمت خود اقدام به شناسایی افراد بی خانمان کنند چرا که بعضی از این افراد را بانوان تشکیل می دهند برخی كودكان و نوجوانان هستند که بدلیل فشارهای اخلاقی، مالی و اقتصادی سرگردان خیابان هستند و بخشی شامل معتادین می شوند، بنا به هر دلیلی كه در خیابان پناه آورده اند این وظیفه ی مسئولین هست كه سرپناهی برای آنها ایجاد كند.
موسوی تصریح کرد: جمع كردن این افراد در یك مكان شاید آسیب ها را تشدید كند در مرحله ی اول شاید چاره ای نباشد ولی وقتی جلوتر برویم و ماموریت مان را كاملتر انجام بدهیم شاید بتوانیم بر این موضوع هم با تدبیر ستاد مركزی و مشورت چاره اندیشی كنیم و از ظرفیت های موجود از جمله مساجد که فضاهای سرپوشیده دارند، مدارس كه به خاطر كرونا تعطیل هستند استفاده کنیم.
مدیر اداره ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران نیز گفت: ما روزانه حدود ٣٥ گشت در سطح مناطق، ٢٤ مركز نگهداری از افراد بی خانمان،٢ مرکز برای بانوان و ٢ سامان سرا داریم که شبانه روزی هستند و طرحی که تدوین کردیم استفاده از ظرفیت مناطق در ساماندهی این افراد بود و در مناطق پرتردد اتوبوس مستقر کردیم با نام گرمخانه سیار كه در میدان تجریش نیز مستقر شد كه طبق ارزیابی هایی كه داشتیم منطقه یك خیلی خوب از این ظرفیت در سال گذشته استفاده کرد.
رضایی افزود: منطقه یک مددسرای ازگل را دارد و ما ظرفیت های سایر مناطق را هم ارتقا دادیم و تجهیز كردیم تا درصورت ضرورت اگرظرفیت مددسرا تکمیل شد مرکز این آمادگی را دارد كه نیروهای مازاد را به سایر مددسراها منتقل کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، معاون اجتماعی شهردار منطقه یک هم خاطر نشان کرد: از اول آبان تا ٣١ فروردین همزمان با آغاز فصل های سرد سال نیروهای ستاد ساماندهی منطقه و شهرداران شب نواحی به طور ویژه مکان هایی که افراد بی خانمان قرار دارند از جمله محدوده های نواحی دو،سه و هفت كه اطراف میدان تجریش، پایانه ایستگاه مترو، اطراف امامزاده صالح(ع)، بازار، حاشیه رودخانه مقصودبیك و... است را رصد و این افراد را به گرمخانه ها منتقل می کنند.
سجادی استقرار گرمخانه سیار را اقدام دیگری دانست و گفت: گرمخانه سیاراقدامی از طرف شهرداری تهران در برخی مناطق از جمله منطقه یک است که یک دستگاه اتوبوس از 15 آذر ماه در میدان تجریش مستقر می شود تا افرادی كه به هردلیلی تمایل ندارند به گرمخانه بروند بتوانند شبانه در این اتوبوس ها استراحت و از غذای گرم استفاده کنند.