بستن
کد خبر: ۳۲۸۷۶

تغییرات در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس

تغییرات در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس

آرمان - بالاخره پس از تاخیر در عملی شدن قول‌های وزارت ورزش‌وجوانان، اعضای هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب و معرفی شدند. در این بین شاهد حضور دو عضو جدید و البته عدم حضور ذوالفقارنسب هستیم.

تغییر هیات‌مدیره

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش‌وجوانان، مجمع عمومى باشگاه فرهنگى ورزشى پرسپولیس اعضای جدید هیات‌مدیره این باشگاه را براى مدت 2سال تعیین کرد. بر این اساس على اکبر طاهرى، ابوالفضل روغنى گلپایگانى، حمید گرشاسبى، جعفر کاشانى و محمد حاجى‌بیگى به‌عنوان اعضاى جدید هیات‌مدیره پرسپولیس تعیین شدند. پیش از این گل‌زاده و زادمهر عضو هیات‌مدیره بودند و جای خود را به حاجی‌بیگی و روغنی دادند.

معرفی اعضای جدید

در بین اعضای هیات‌مدیره پرسپولیس، سه عضو، در هیات‌مدیره قبلی هم حضور داشتند و فقط دو عضو جدید به این اعضا معرفی شدند. محمدرضا حاجی‌بیگی و ابوالفضل روغنی گلپایگانی اعضای جدید هیات‌مدیره پرسپولیس هستند. محمدرضا حاجی بیگی پیش از این حدود چهار سال ریاست آتش‌نشانی تهران را بر عهده داشت. خیلی از مسئولان معتقدند که در زمان ریاست او بر سازمان آتش‌نشانی این سازمان از نظر تجهیزات و امکانات به‌روز شد و ماشین‌آلات جدید برای سازمان آتش‌نشانی خریداری شد. او پس از عزل از سمتش برای مدت کوتاهی رئیس پایانه‌های حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران بود که پس از یک سال از این سمت هم کنار گذاشته شد. حال با تصمیم وزیر ورزش‌وجوانان به‌عنوان عضو جدید هیات‌مدیره پرسپولیس معرفی شده است. دیگر عضو جدید هیات‌مدیره پرسپولیس ابوالفضل روغنی گلپایگانی است. او رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی و یکی از فعالان صنعت چوب و کاغذ است. او که در سال ۱۳۴۰ در شهر اراک به‌دنیا آمده از علاقه‌مندان به ورزش محسوب می‌شود که از سوابق مدیریتی او می‌توان به مدیر کل در حوزه وزارت بازرگانی و مسئولیت در شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، اشاره کرد. روغنی در صحبتی کوتاه در خصوص حضورش در جمع اعضای هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: من از کودکی پرسسپولیسی بودم و عکس‌های این تیم روی دیوار خانه‌ام نسب شده است و برایم افتخار است که عضوی از مجموعه مدیریتی باشگاه باشم. وی افزود: تاجایی که می‌دانم باشگاه مشکلات مالی دارد و دلیل اصلی حضورم در هیات‌مدیره کمک به رفع این مشکلات خواهد بود. روغنی در پایان گفت: در حال حاضر صحبت زیادی ندارم و دوشنبه در اولین جلسه حاضر خواهیم شد تا ببینیم اوضاع چگونه است.

عدم حضور ذوالفقارنسب

بیژن ذوالفقارنسب در مورد معرفی اعضای جدید هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس و اینکه در کمال تعجب چرا نام او در بین این اعضا دیده نمی‌شود، اظهار داشت: به‌هر حال عدم حضور من در هیات‌مدیره پرسپولیس یک توفیق اجباری است. مصلحت این بوده که من در بین این اعضا نباشم. وی در پاسخ به این سوال که آیا خودش مخالف حضور در هیات‌مدیره پرسپولیس بوده یا وزارت ورزش، تصریح کرد: به‌هر صورت این تصمیم دو طرفه بود. آرزوی می‌کنم این گروه جدید در باشگاه پرسپولیس موفق باشند و اهداف و برنامه‌های خود را پیش ببرند. ذوالفقارنسب در واکنش به این موضوع که چرا حاضر نیست در مورد عدم انتخابش در هیات‌مدیره پرسپولیس شفاف‌سازی کند، تصریح کرد: تصمیم نهایی را در این مورد وزارت ورزش اتخاذ کرد. ضمن اینکه اجباری هم در این کار نبود. وزارت ورزش حتما مصلحت را در این دیده است که من نباشم. کارشناس فوتبال ایران درمورد اینکه آیا وزارت مخالف برنامه‌هایش بود، خاطرنشان کرد: صلاح این است که فعلا در این ارتباط صحبتی نکنم. به عقیده من این شرایطی که باشگاه پرسپولیس دارد، کار کردن در این باشگاه بسیار سخت است. امیدوارم مسئولان بتوانند مشکلات پرسپولیس را حل کنند. وی در مورد اینکه گفته می‌شود او مخالف ادامه کار علی‌اکبر طاهری بوده است، یادآور شد: من مخالف شخص نبودم بلکه با یکسری برنامه‌ها در این باشگاه مشکل داشتم. در هر حال فعلا ترجیح می‌دهم در این‌باره حرفی نزنم. قطعا در زمان مناسب صحبت خواهم کرد.

بی‌اطلاعی کاشانی

جعفر کاشانی درباره انتخاب اعضای جدید هیات‌مدیره پرسپولیس، اظهار کرد: من از این موضوع اطلاعی نداشتم و الان که شما این موضوع را به من گفتید مطلع شدم. امیدوارم که اعضای جدید کارایی لازم را داشته باشد تا بتوانیم در مسیر پیشرفت حرکت کنیم. او در ادامه درباره تداوم حضورش در هیات‌مدیره، گفت‌: بالاخره تشخیص دادند که من هم عضو هیات‌مدیره باقی بمانم. تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا بتوانم فرد مفیدی برای هیات‌مدیره پرسپولیس باشم تا انشاء‌ا... پرسپولیس را به‌سمت باشگاه‌شدن حرکت بدهیم.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی