بستن
کد خبر: ۱۵۱۹۰۹۸

توضیح بانک مرکزی درباره یک ادعا

توضیح بانک مرکزی درباره یک ادعا
بانک مرکزی ادعا‌ها درباره فشار برای ارزان نشدن ارز را تکذیب کرد و اعلام کرد: رئیس‌کل بانک مرکزی هیچ‌گونه دیدار، گفت‌و‌گو یا جلسه‌ای با یاسر جبرائیلی در خصوص موضوعات ادعا شده نداشته و انتساب چنین اظهاراتی به ایشان فاقد هرگونه مبنای واقعی است.

بانک مرکزی اعلام کرد: در پی انتشار اظهاراتی از سوی یاسر جبرائیلی مبنی بر اینکه رئیس‌کل بانک مرکزی در دیداری با وی به موضوع «فشار برای ارزان نشدن ارز» اشاره کرده است، اعلام می‌شود که این ادعا خلاف واقع بوده و تکذیب می‌شود.

در اطلاعیه بانک مرکزی آمده است: رئیس‌کل بانک مرکزی هیچ‌گونه دیدار، گفت‌و‌گو یا جلسه‌ای با یاسر جبرائیلی در خصوص موضوعات ادعاشده نداشته است و انتساب چنین اظهاراتی به ایشان فاقد هرگونه مبنای واقعی است.

انتشار مطالبی با استناد به گفت‌و‌گو‌ها و دیدار‌هایی که اساساً رخ نداده‌اند، مصداق بارز جعل روایت و نسبت دادن مطالب نادرست به مقامات رسمی محسوب می‌شود و با توجه به تبعات رسانه‌ای چنین ادعا‌هایی لازم است پیش از انتشار، حداقل مستندات لازم برای اثبات صحت آنها ارائه شود.

در شرایطی که تحولات بازار ارز و سیاست‌های ارزی کشور نیازمند تحلیل دقیق و اطلاع‌رسانی مسئولانه است، ایجاد روایت‌های غیرواقعی و نسبت دادن اظهارات تأییدنشده به مسئولان، صرفا با اغراض سیاسی صورت می‌گیرد.

بر همین اساس، افکار عمومی حق دارد بداند که ادعایی که امروز به‌عنوان «گفته خصوصی رئیس‌کل بانک مرکزی» بازنشر می‌شود، بر چه مبنایی و مستندی مطرح شده است؛ به‌ویژه آنکه اصل دیدار و گفت‌وگویی که به عنوان مبنای این روایت ذکر شده، اساساً وجود نداشته است.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار