بستن
کد خبر: ۱۵۱۲۵۶۰

پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکره بر عهده رهبری و شعام است

پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکره بر عهده رهبری و شعام است
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: درباره مذاکرات، مصوبه شورای عالی امنیت ملی ملاک عمل است و هر آنچه مورد تأیید و صلاحدید رهبر معظم انقلاب قرار گیرد، برای همه ما لازم‌الاتباع خواهد بود. حتی اگر نظر شخصی بنده متفاوت باشد، خود را موظف به تبعیت از تصمیم نهایی نظام می‌دانم.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛‌ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشست و گفت‌وگوی صمیمی با جمعی از مدیران رسانه‌های کشور، ضمن تشریح رویکرد‌ها و اقدامات دولت در مدیریت شرایط ناشی از جنگ و تحولات پس از آن، مهم‌ترین اولویت‌های کشور در مقطع کنونی را حفظ انسجام ملی، ارتقای تاب‌آوری کشور، بهبود معیشت مردم، حمایت از تولید و صنعت، تقویت روابط با کشور‌های همسایه، پشتیبانی از نیرو‌های مسلح و پیگیری مذاکرات در چارچوب سیاست‌های کلان نظام برشمرد.

رئیس جمهور در این نشست با تأکید بر اینکه کشور در یکی از حساس‌ترین مقاطع خود قرار دارد، تصریح کرد که عبور موفق از چالش‌های پیش‌رو نیازمند هم‌افزایی تمامی ارکان حاکمیت، تقویت سرمایه اجتماعی، اجتناب از دوقطبی‌سازی و حرکت در چارچوب تصمیمات نهاد‌های قانونی و سیاست‌های ابلاغی نظام است.

پزشکیان همچنین با تبیین ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شرایط کنونی کشور، بر ضرورت تمرکز همزمان بر حفظ اقتدار ملی و رفع مشکلات معیشتی مردم تأکید کرد و گفت دولت در کنار صیانت از منافع ملی و امنیت کشور، خود را متعهد به کاهش فشار‌های اقتصادی، مقابله با فساد و تبعیض، گسترش تعاملات منطقه‌ای و ایجاد گشایش در مسیر توسعه کشور می‌داند.

رئیس‌جمهور در ادامه با تشریح رویکرد دولت در حوزه مذاکرات و سیاست خارجی، بر پایبندی کامل دولت به مصوبات شورای عالی امنیت ملی و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و گفت که تصمیمات راهبردی کشور باید در چارچوب سازوکار‌های قانونی اتخاذ شود و همه جریان‌ها و گروه‌ها نیز خود را ملزم به تبعیت از این تصمیمات بدانند.

رئیس جمهور مهم‌ترین تهدید پیش روی کشور را تلاش برای ایجاد شکاف‌های داخلی و دامن زدن به دوگانگی‌های سیاسی و اجتماعی دانست و اظهار داشت: امروز بزرگ‌ترین چالش ما، تلاش برخی برای ایجاد گسست و شکاف در درون جامعه است؛ موضوعی که دشمن نیز دقیقاً در انتظار آن است. کسانی که خود را مدافع ولایت و رهبری می‌دانند، بیش از دیگران باید به سیاست‌ها، چارچوب‌ها و تصمیمات رسمی کشور پایبند باشند.

پزشکیان با تأکید بر اینکه تصمیمات کلان کشور باید از مجاری قانونی اتخاذ شود، خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکره بر عهده شورای عالی امنیت ملی است؛ شورایی که نمایندگان تمامی ارکان حاکمیت از جمله رهبری عالیقدر در آن حضور دارند و سیاست‌های کلان باید از آن مسیر ابلاغ شود. نمی‌توان خواسته‌ها و برداشت‌های شخصی را به عنوان مطالبه عمومی مطرح کرد و با فشار رسانه‌ای یا سیاسی درصدد تحمیل آن بر ساختار تصمیم‌گیری کشور برآمد؛ زیرا این همان شکافی است که دشمن به دنبال ایجاد آن است.

رئیس‌جمهور در ادامه با تأکید بر رویکرد عدالت‌محور دولت اظهار داشت: دغدغه نخست من، ایران و مردم ایران است؛ اینکه عدالت، برابری و رفتار منصفانه در جامعه تحقق یابد. برای من پذیرفتنی نیست که در جایگاه مسئولیت قرار داشته باشم، اما بخشی از مردم با مشکلات معیشتی جدی مواجه باشند و شب را با شکم گرسنه به صبح برسانند.

انتشار :
منبع: ایسنا
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار