بستن
کد خبر: ۱۵۰۹۰۱۵

فروش اینترنت پرو بدون درخواست صنف/ سازمان نظام مهندسی اصفهان: ما درخواست نداده بودیم

فروش اینترنت پرو بدون درخواست صنف/ سازمان نظام مهندسی اصفهان: ما درخواست نداده بودیم
اپراتور همراه اول بدون هماهنگی و درخواست سازمان نظام مهندسی اصفهان در حال فروش اینترنت پرو به مهندسان این استان است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، از هفته اخیر ارسال پیامک اینترنت پرو برای سازمان نظام مهندسی برخی از استان‌ها آغاز شده است. به گزارش زومیت، با این که هنوز سازمان نظام مهندسی اصفهان موافقت نکرده و اجازه دریافت اینترنت پرو را نداده بوده، از روز گذشته پیامک‌های این اینترنت برای مهندسان دارای جواز این استان ارسال شده است.

دو عضو سازمان نظام مهندسی اصفهان تصاویری از این پیامک با سرشماره همراه اول را برای برای زومیت ارسال کرده‌اند.

اینترنت

این پیامک‌ها با خبر تخصیص اینترنت «پرو» و ارائه ۵۰ گیگابایت هدیه، کاربران را به ارسال کد و سپس لمس لینک‌های پرداخت هدایت می‌کنند.

روز گذشته پایگاه خبری نظام‌نیوز نوشت: نظام مهندسی اصفهان در اطلاعیه‌ای خبر داده است که این پیامک‌ها و پیشنهادات از سوی این سازمان نظام ارسال نشده و هیچ‌گونه برنامه یا طرحی در خصوص تخصیص اینترنت “پرو” به مهندسان در دست اجرا ندارد.

در پایان اطلاعیه آمده است: مسئولیت هرگونه پرداخت وجه در این خصوص بر عهده شخص مهندس خواهد بود.

مبلغ درخواستی در این پیامک‌ها ۱۹،۸۰۰،۰۰۰ ریال به‌همراه ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده بوده است.

بیانیه مهندسان اصفهان
بعد از اجتناب برخی از سازمان‌های صنفی مانند سازمان پرستاری، کانون وکلای اصفهان و سمنان و انجمن طراحان گرافیک از دریافت اینتنرت پرو، روند مخالفت با این اینترنت اختصاصی دنباله‌دار شده است.

انتشار :
منبع: زومیت
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار