بستن
کد خبر: ۱۵۰۸۹۵۵

دبیر کل حزب الله: سلاح خود را نمی دهیم

دبیر کل حزب الله: سلاح خود را نمی دهیم
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که دشمن به بن بست خورده و دولت نباید با صهیونیست‌ها مذاکره مستقیم کند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان در بیانیه ای تاکید کرد که دشمن به بن بست رسیده و مقاومت قوی و ادامه دار خواهد بود و شکست آن امکان پذیر نیست.

وی گفت: مذاکرات مستقیم را به طور قاطع رد می کنیم و اصحاب قدرت(در لبنان) بدانند که عملکرد آن ها به نفع لبنان و به نفع خودشان نخواهد بود. حکومت نمی تواند به راه خود ادامه دهد درحالی که از حقوق لبنان و خاک این کشور کوتاه می آید و باید به سمت مردم بازگردد و به دولت مردم تبدیل شود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: از مسئولیت های دولت توقف مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی و بازگشت به مذاکرات غیرمستقیم است. سلاح مقاومت برای مقابله با تجاوزها و دفاع از موجودیت خود است و ما از سلاح و دفاع از خود کوتاه نمی آییم.وی خاطرنشان کرد: آیا دولت تصمیم گرفته است که در کنار دشمن صهیونیستی علیه ملت خود بایستد؟ مذاکرات مستقیم و نتایج آن از نظر ما گویی که وجود ندارد و به هیچ وجه به ما مربوط نمی شود. با جنبش امل و نیروهای ملی و شخصیت ها و اقشار مختلف متحد و یک دست خواهیم بود و از خون شهدا کوتاه نخواهیم آمد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: در مورد امکانات ما سوال نکنید زیرا با ماه ها و سال ها مقایسه نمی شود بلکه مبتنی بر سه محور ایمان، اراده و قدرت است. در تاریخ بنویسید که دشمن اسرائیلی حتی بر یک وجب از خاک ما باقی نخواهد ماند و مردم ما تا آخرین وجب از مرزهای خود دفاع خواهند کرد. همانگونه که با هم مقاومت کردیم کشور را با هم آباد خواهیم کرد.

شیخ نعیم قاسم گفت: تنها راه حل ما توقف تجاوزها، خروج اسرائیل از اراضی اشغالی، آزادی اسرا و بازگشت مردم به مناطق خود و بازسازی است. دولت باید تصمیم خود در دوم مارس مبنی بر جرم انگاری مقاومت و مردم را لغو کند تا بتوانیم گفت وگوها داخلی را ادامه دهیم؛ گفت وگوهایی که اولویتش منفعت لبنان باشد. راه حل در این است که بپذیریم مشکل اصلی تجاوز است و مقاومت واکنش به تجاوز است نه دلیلی برای آن.

وی تاکید کرد: بعد از ایستادگی افسانه ای مقاومت و مردم، اگر مذاکرات جمهوری اسلامی ایران در پاکستان نبود، آتش بس لبنان رخ نمی داد. به قبل از دوم مارس باز نخواهیم گشت و با تجاوزهای اسرائیل مقابله و به آن پاسخ می دهیم و هر چقدر که دشمن تهدید کند، نه عقب نشینی می کنیم و نه کمر خم می کنیم و نه شکست خواهیم خود. ما با تمام شرافتمندان متحدیم؛ با جنبش امل و نیروهای سیاسی ملی و شخصیت ها از مناطق و فرقه های مختلف.

شیخ نعیم قاسم خاطرنشان کرد: از تمام طرف هایی که به لبنان کمک می کنند و از آزادی و بازسازی آن حمایت می کنند، استقبال می کنیم  و از هرکسی که به خواسته های دشمن و از بین بردن قدرت لبنان خدمت می کند، استقبال نمی کنیم.

 
 

انتشار :
منبع: ایرنا
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار