بستن
کد خبر: ۱۵۰۷۳۴۰

جزئیات روز سی و هشتم جنگ/ زوزه جنگنده ها دیشب در تهران/ شهادت ۶ کودک در حملات دیشب

جزئیات روز سی و هشتم جنگ/ زوزه جنگنده ها دیشب در تهران/ شهادت ۶ کودک در حملات دیشب
آرمان ملی آنلاین، هرچه به ساعات پایانی تهدید ترامپ برای بمباران زیرساخت‌های ایران نزدیک می‌شویم؛ موجی نگرانی از تصمیم ترامپ بیشتر جهان را مضطرب می‌کند. علاوه بر مخالفان سرخت داخلی او در آمریکا، کشورهای عربی هم نگرانند که ایران در اقدامی متقابل زیرساخت‌های آن‌ها را مورد اصابت قرار دهد و طرفداران صلح و مذاکره هم معتقدند این رویکرد ترامپ تمام درها را به سمت راه حل‌های دیپلماتیک خواهد بست

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۱۰:۴۱

فرماندهی انتظامی غرب استان تهران: طی روزهای گذشته، با رصد اطلاعاتی و فنی ماموران، تعداد ۲۳۵ نفر از عناصر خود فروختۀ وطن‌فروش وابسته به معاندین مورد شناسایی قرار گرفته و در شهرستان‌های غرب تهران دستگیر شدند که ۹۳ نفر از آنان روانۀ زندان شدند.

این عناصر با ایجاد ناامنی ذهنی برای جامعه، تبلیغ به نفع دشمن، تحریک و سازماندهی عناصر مخل امنیت در فضای مجازی در امر ارسال تصاویر و فیلم‌ به شبکه صهیونیستی- آمریکایی اینترنشنال فعالیت داشتند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۱۰:۳۸

سی‌ان‌ان:

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد این دهانه‌ها که هر کدام حدود ۹ متر عرض دارند، به صورت خطی قرار گرفته‌اند تا عمداً دسترسی جاده‌ای را قطع کنند.

این انفجارها در فاصله ۲۰ کیلومتری از یک باند هوایی دورافتاده قرار دارند که نیروهای آمریکایی هواپیمای آسیب‌دیده خود را در آنجا رها کردند.

احتمالاً این انفجارها برای جلوگیری از دسترسی سریع نیروهای ایرانی به منطقه در طول عملیات نجات انجام شده است.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۱۰:۳۰

فرانس ۲۴ در گزارشی تحقیقی اعلام کرد با بررسی و مکان‌یابی چندین ویدیو، شواهدی به دست آمده که نشان می‌دهد در دست‌کم دو نوبت، در تاریخ‌های ۲۴ و ۳۱ مارس، موشک‌های آمریکایی از داخل خاک کویت شلیک شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این موشک‌ها از سامانه‌های پرتابگر «هایمرس» شلیک شده‌اند و داده‌های تصویری و جغرافیایی، محل پرتاب آن‌ها را در داخل خاک کویت تأیید می‌کند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۱۰:۲۸

دقایقی قبل، حمله هوایی دشمن به دانشگاه صنعتی شریف در تهران صورت گرفت.

چند ثانیه: دقایقی قبل، حمله هوایی دشمن به دانشگاه صنعتی شریف در تهران صورت گرفت.شاهدان می گویند صدای شدید و ناهنجار بعد از بمباران مربوط به لوله گاز دانشگاه بوده و با قطع گاز خطر کاملا رفع شده است. 

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۱۰:۱۲

وزارت بهداشت: 

در پی حملات دشمن آمریکایی‌- صهیونیستی ۵۴ پایگاه اورژانس، ۴۶ واحد مرکز درمانی و ۲۱۶ مرکز بهداشت آسیب دیده‌اند. 

 همچنین ۸ بیمارستان تخلیه شده و ۴۱ دستگاه آمبولانس نیز دچار خسارت شده‌اند.

 استان‌های تهران و هرمزگان بیشترین آمار شهدا را به خود اختصاص داده‌اند.

 از تعداد مصدومان ۴ هزار و ۷۲۱ نفر خانم، ۱۹۱۷ کودک زیر ۱۸ سال و ۶۸ کودک زیر ۲ سال بوده‌اند.

 تیم سلامت نیز متشکل از کادر درمان و اورژانس، ۱۱۷ مصدوم داشته و ۲۴ نفر از مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با بحران به شهادت رسیده‌اند.

 ۲۵۱ زن، ۲۱۶ کودک زیر ۱۸ سال و ۱۷ کودک زیر ۵ سال به شهادت رسیده‌اند.

 تاکنون یک هزار و ۲۰۰ مورد عمل جراحی بر روی مصدومان انجام شده است.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۶

معاون وزیر امور خارجه:‌

۱. کاربرد زور علیه تمامیت ارضی ایران، نقض آشکار ماده ۲(۴) منشور ملل متحد (ممنوعیت مطلق تهدید به زور) و مصداق تجاوز طبق قطعنامه ۳۳۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل است.

۲. تهدید به حمله به نیروگاه‌ها و پل‌ها (زیرساخت‌های غیرنظامی)، جنایت جنگی طبق ماده ۸(۲)(ب) اساسنامه رم دیوان کیفری بین المللی و پروتکل اول ژنو ۱۹۷۷ (ماده ۵۲) است. 

۳. رئیس جمهور آمریکا در قامت بالاترین مقام رسمی کشورش، علناً به ارتکاب جنایات جنگی تهدید کرده‌ است - عملی که مسئولیت کیفری فردی وی را در دیوان کیفری بین‌المللی و هر دادگاه ملی صالحه ایجاب می‌کند.

۴. جمهوری اسلامی ایران، مستند به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، به هرگونه تجاوز یا تهدید قریب‌الوقوع، پاسخی قاطع، فوری و پشیمان کننده خواهد داد.

۵. توصیه می‌شود پیش از آنکه نام رئیس جمهور آمریکا به عنوان ابرجنایتکار جنگی در تاریخ ثبت شود، از ادامه این تهدیدات - که آثار آن صرفا به ایران محدود نخواهد بود - دست بردارد.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۵

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران: در حمله اخیر ، یک پست تقلیل فشار گاز در یکی از مناطق مرکزی تهران مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفت که در پی آن نشت شدید گاز در محل ایجاد شد. 

خوشبختانه این حمله منجر به آتش‌سوزی نشد. در مدت زمانی کمتر از نیم‌ساعت، نشت گاز به طور کامل برطرف شد.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۵

اورژانس تهران:در پی حملات دیشب دشمن آمریکایی صهیونی به استان تهران، متأسفانه جمعی از غیرنظامیان، از جمله کودکان بی‌دفاع، جان خود را از دست دادند.

در این حملات، چهار دختربچه و دو پسر  زیر ۱۰ ساله به شهادت رسیدند؛ کودکانی که قربانی خشونتی شدند که هیچ نسبتی با زندگی کودکانه و بی‌گناه آنان نداشت.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۵

فرماندار بهارستان تهران:

حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی به ۲ واحد مسکونی در شهرک قلعه‌میر در شهرستان بهارستان رخ داده که تاکنون ۱۳ شهید توسط تیم‌های امدادی از محل حادثه خارج شده است.

عملیات آواربرداری و جست‌وجو برای نجات افراد احتمالی زیر آوار ادامه دارد

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۴

 

۳ واحد مسکونی به طور کامل تخریب و ۵۰ ساختمان دیگر آسیب جدی دیدند

این حادثه ۴ شهید و ۷ مصدوم در پی داشته است.

نیروهای امدادی همچنان در حال جست‌وجو  در آوار هستند.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۴

معاون امنیتی استانداری قم: در پی حمله متجاوزان آمریکایی صهیونیستی به یک نقطه مسکونی در شهر قم، در ساعت حدود یک بامداد ۱۷ فروردین، شهادت ۵ شهروند قمی تا این لحظه قطعی شده است.

احتمال افزایش آمار وجود دارد

۱۴۰۵/۰۱/۱۷ - ۰۹:۵۳

آکسیوس به نقل از منابع آمریکایی و اسرائیلی: واشنگتن، تهران و میانجیگران منطقه‌ای در حال مذاکره برای آتش‌بس احتمالی ۴۵ روزه هستند.

احتمال دستیابی به توافق جزئی بین تهران و واشنگتن در ۴۸ ساعت آینده بسیار کم است.

این آخرین تلاش تنها فرصت برای جلوگیری از تشدید خطرناک جنگ است.

دولت ترامپ چندین پیشنهاد به ایران ارائه داده است، اما مقامات ایرانی هنوز آنها را نپذیرفته‌اند.

میانجیگران در حال مذاکره با طرفین در مورد شرایط توافق دو مرحله‌ای هستند که با آتش‌بس ۴۵ روزه آغاز می‌شود.

در صورت لزوم مذاکره برای پایان دادن به جنگ، آتش‌بس می‌تواند تمدید شود.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار