بستن
کد خبر: ۱۵۰۶۱۱۹

یک‌طرفه شدن جاده چالوس برای چهارمین روز متوالی

یک‌طرفه شدن جاده چالوس برای چهارمین روز متوالی
سردار احمد کرمی اسد با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور اظهار کرد: در پی ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال، مسیر جنوب به شمال این دو محور یک‌طرفه شده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،رئیس پلیس راه راهور فراجا از یک‌طرفه شدن مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال برای چهارمین روز متوالی خبر داد و اعلام کرد: این تصمیم با هدف تخلیه بار ترافیکی و مدیریت ایمن سفرها اتخاذ شده است.

به گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی اسد با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در پی ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال، مسیر جنوب به شمال این دو محور یک‌طرفه شده است.

وی افزود: از همین رو، تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب از محدوده مرزن‌آباد به سمت تهران و کرج تا اطلاع ثانوی ممنوع است و رانندگان باید از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت سایر محورهای پرتردد کشور نیز گفت: در محورهای هراز و فیروزکوه ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده و در محور آزادراه قزوین–رشت نیز تردد نیمه‌سنگین در جریان است.

وی تأکید کرد: در سایر جاده‌های کشور، تردد به‌صورت روان برقرار است و در حال حاضر، به‌جز محدودیت اعمال‌شده در محور چالوس، انسداد یا محدودیت خاص دیگری گزارش نشده است.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار