بستن
کد خبر: ۱۵۰۰۵۱۱
مادورو تفهیم اتهام و زندانی شد / ترامپ کابینه بعدی را مشخص می‌کند!

مادورو تفهیم اتهام و زندانی شد / ترامپ کابینه بعدی را مشخص می‌کند!

مادورو پس از تفهیم اتهام در نیویورک برای قاچاق سلاح و مواد مخدر، به بازداشتگاه متروپولیتن بروکلین منتقل شد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،نیکلاس مادورو، رئیس جمهور برکنار شده ونزوئلا، اکنون در بازداشتگاه متروپولیتن بروکلین است. او پس از تفهیم اتهام در نیویورک برای قاچاق سلاح و مواد مخدر، به این زندان فدرالی منتقل شد.

آینده ونزوئلا بسیار نامشخص است. ترامپ بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرد که در حال «تعیین افرادی» از کابینه خود برای اداره ونزوئلا است.

ترامپ حتی در اقدامی که شگفتی بسیاری را برانگیخت، گفت که ممکن است نیروهای آمریکایی در آنجا مستقر شوند و افزود واشنگتن «از داشتن حضور نظامی نمی‌ترسد»

او همچنین احتمال به قدرت رسیدن مخالفان در ونزوئلا را رد کرد و برخی رسانه‌های آمریکایی می‌نویسند که او ترجیح داده به جای آنها، با دلسی رودریگز، معاون مادورو کار کند.

انتشار :
ارسال نظر
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار