بستن
کد خبر: ۱۳۴۹۷۱

موسوی: آژانس قدر همکاری‌های ایران را بداند/ قاضی منصوری از طریق اینترپل تحت تعقیب بود

موسوی: آژانس قدر همکاری‌های ایران را بداند/ قاضی منصوری از طریق اینترپل تحت تعقیب بود
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی قدر همکاری‌های ایران را بداند. تصمیم غیرسازنده آژانس با واکنش درخور ایران مواجه می‌شود.

آرمان ملی -به گزارش ارمان ملی به نقل از ایسنا، سید عباس موسوی در نشست خبری امروز خود گفت: احتمالاً نشست سران کشورهای ایران روسیه و ترکیه در ارتباط با موضوع آستانه به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شود.

وی افزود: احتمالا در جریان سفر آقای ظریف به دو کشور ترکیه و روسیه در این مورد صحبت می‌شود و تاریخی برای برگزاری آن در آینده نزدیک مشخص می‌شود .

موسوی در ادامه صحبت های خود با انتقاد از گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد ایران گفت: آنها تلاش دارند موضوعی که بسته شده است را بر مبنای ادعاهای جاسوسی رژیم صهیونیستی و شخصیت نتانیاهو باز کنند.

وی ادامه داد: جای تاسف دارد که آژانس به جای اتکا به مدارک متقن و نگاه به همکاری‌های خوب و سطح بالای ایران با این سازمان بین المللی به ادعاهای رژیمی می‌پردازد که خصومتش با مردم و نظام ایران و نظام بین الملل برای همگان روشن است .

موسوی گفت: ما به آژانس توصیه می‌کنیم که کمی آینده‌نگری داشته باشد و قدر همکاری‌های ایران را بداند .

وی گفت: امیدواریم نشست اخیر آژانس منجر به نتیجه‌ای شود که برای حفظ امنیت بین‌المللی مفید و سازنده است .

سخنگوی وزارت خارجه گفت: اگر آژانس تصمیمی غیر سازنده‌ای در مورد ایران بگیرد، امکان دارد که ایران واکنش درخوری نشان دهد و احتمالاً آنها خودشان حدس خواهند زد که این تصمیم چه خواهد بود .

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان همچنین در مورد موضوع قاضی منصوری و دستگیری او در رومانی گفت: بر اساس اطلاعاتی که داریم ایشان به سفارت ایران در رو مانی مراجعه کرده و گفته است که چه کار کنم و درخواست راهنمایی کرده است ، سفارت ایران نیز به ایشان برای بازگشت به میهن راهنمایی‌هایی ارائه داده است .
وی با بیان اینکه ایشان بر اساس حکم مراجع قضایی کشور از طریق اینترپل ایران تحت تعقیب بوده اند، ادامه داد : ظاهراً ایشان در آنجا حالشان خوب نبوده است و به بیمارستان مراجعه می‌کنند و در آنجا تحت حفظ قرار می گیرند و بازداشت می شوند .

موسوی ادامه داد : وزارت خارجه در مورد اجرای احکام و دستورات مراجع قضایی راسا ورود پیدا نمی‌کند بلکه سعی می کند اجرای آنها را تسهیل کند و اینکه به صورت قانونی این اقدامات انجام شود .

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی