به گزارش آرمان ملی آنلاین، با حضور نیروهای انتظامی و قاضی ویژه قتل عمد، دکتر صادق صفری، هویت مقتول مشخص شد. او زنی هنرمند و ساکن بولوار سجاد مشهد بود که در زمینه پتینهکاری و نقاشی فعالیت میکرد. قاتل که «ابوالفضل-و» نام دارد، کارگر و راننده شخصی این زن بوده است.
متهم در بازجوییهای اولیه مدعی شد که پنج سال قبل با مقتول آشنا شده و رابطه آنها به عقد موقت کشیده شده است. اما بهمرور زمان، اختلافات و بدگمانیهایش نسبت به مقتول شدت گرفت. سفر زن به یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و سوءظن به رابطه او با یکی از کارگرانش، خشم قاتل را برانگیخت. در نهایت، یک مشاجره ساده در خودرو، او را به جنونی مرگبار کشاند.
شب حادثه، قاتل پس از یک درگیری لفظی، کاردی را که از قبل به همراه داشت، بیرون کشید و بیرحمانه ضربات را بر سر و گردن مقتول وارد کرد. پس از قتل، در تلاش برای خودکشی، ساعد خود را زخمی کرد اما امدادگران اورژانس او را نجات دادند.
متهم در بازجوییها گفت: "تا به حال حتی به مورچهای آزار نرسانده بودم، اما یک لحظه خشم، زندگیام را نابود کرد!" او عامل اصلی این جنایت را "اعتماد بیجا و ناتوانی در کنترل خشم" دانست.
قاتل در پایان، با ابراز پشیمانی، به دیگران توصیه کرد که روابط و آشناییهای خود را بر اساس عقل و منطق بنا کنند و از اعتماد کورکورانه بپرهیزند؛ چراکه یک تصمیم نادرست میتواند آینده را برای همیشه تغییر دهد.