به گزارش آرمان ملی آنلاین، سردار سلمان امیری در تشریح جزئیات این عملیات اعلام کرد: با تلاشهای اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، یک باند قاچاق مواد مخدر شناسایی شد که با استفاده از روشهای پیچیده اقدام به انتقال تریاک از استانهای شرقی به تهران میکردند.
وی افزود: با بهرهگیری از اطلاعات دقیق، مشخص شد باند یادشده محمولهای سنگین از مواد مخدر را در حال انتقال دارد که در یک عملیات ضربتی، نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان و استان یزد، موفق به شناسایی و متوقف کردن این محموله شدند.
در بازرسی از خودرو متوقفشده، ۶۳ کیلوگرم تریاک کشف شد و چهار نفر متهم در این عملیات دستگیر شدند. همچنین دو دستگاه خودرو سواری توقیف و به پارکینگ منتقل شدند. متهمان نیز پس از تکمیل اقدامات قانونی، به مراجع قضائی معرفی شدند.
سردار امیری در پایان با تأکید بر اثر بخشی اشراف اطلاعاتی و تعامل دو جانبه پلیس در مبارزه با مواد مخدر، عنوان کرد: این همکاری دو رویکرد مهم برای مقابله با قاچاق مواد مخدر و مقابله با این پدیده شوم ایجاد میکند.