به گزارش آرمان ملی آنلاین، حیدر سلیمانی کارشناس داوری در رابطه با قضاوت «یوسوکو آراکی» ژاپنی در این بازی اظهار داشت: داور تحت تأثیر هیچکدام از بازیکنان دو تیم قرار نگرفت و از آمادگی بدنی بسیار خوبی برخوردار بود. نکته مهم «آراکی» این بود که تعداد خطاهای کمی را اعلام کرد و باعث شد تا بازیکنان بیشتر بازی کنند و مانند لیگ برتر ایران نبود که داوران هر برخوردی را خطا اعلام میکنند.
او ادامه داد: در هیچ صحنهای خطای پنالتی برای ایران یا قطر رخ نداد و در دقیقه ۷ بازیکن شماره ۲۰ قطر باید اخطار دریافت میکرد. در دقیقه ۲۰ آفساید آزمون هم به درستی اعلام شد.
رودنیل در رابطه با گلهای آفساید ایران در این بازی گفت: بازیکنان ایران در این بازی دو بار در شرایط آفساید دروازه قطر را باز کردند که درست بود و عملکرد کمک داور در این دو صحنه کاملاً صحیح بود.
او خاطر نشان کرد: ما شانس آوردیم که داور قایدی را اخراج نکرد چون او در صحنهای که کارت زرد دریافت کرد با تک کفشهای خود پای بازیکن قطر را زد و باید کارت قرمز دریافت میکرد که داور خوشبختانه به کارت زرد بسنده کرد.